Acest anunt nu este activ

Flacoane si recipiente din sticla violet - Miron Violetglass

19 RON
Valabil din 22.06.2017 09:46:59
Descriere

Calitatea produselor este si o chestiune de ambalaj

Comercializam, pe baza de comanda ferma, o gama larga de ambalaje din sticla violet pentru industria cosmetica, cea alimentara dar si pentru uz domestic.

Ambalajele din sticla violet se disting prin calitatea lor exceptionala si ofera produselor o protectie optima impotriva efectelor nocive ale luminii naturale. Mai mult decat atat, sticla violet prelungeste termenul de valabilitate al produselor si creste eficacitatea acestora.

Gama ambalajelor din sticla violet este conceputa astfel incat sa puteti dispune, pentru fiecare dintre recipiente, de sistemul de inchidere cel mai adaptat produselor dumneavoastra.

Sticla violet – ambalajul perfect pentru produsele de calitate

Obiectivul dumneavoastra este de a oferi clientilor produse de o calitate excelenta, care trebuie prin urmare sa satisfaca criterii de calitate foarte stricte in ceea ce priveste compozitia, caracterul natural, eficacitatea, gustul, durata de conservare si alte criterii importante.

Doriti ca produsele sa le parvina clientilor intr-un ambalaj care sa permita pastrarea pe timp indelungat a intregului spectru de calitati particulare ale acestora.

Ambalajele conventionale limiteaza aceasta exigenta, caci nu sunt in masura de a proteja suficient produsele delicate contra efectelor nefaste ale luminii naturale asupra calitatii.

Sticla violet ofera o posibilitate unica, aceea de a conserva valoarea produselor dumneavoastra pe timp indelungat si de o maniera omogena.

Cu un aspect de culoare neagra - dar de fapt de culoare intr-adevar violet – cu note retro, sticla violet Miron este in momentul de fata singurul mediu cunoscut care protejeaza produsele naturale de influenta partii vizibile a spectrului luminii(cu exceptia luminii violete) si, concomitent, este permisibil pentru lumina din domeniile UVA si IR din spectrul electromagnetic invizibil.

Apple Google Store iTunes Google Play