Acest anunt nu este activ

chefir de lapte

30 RON
Valabil din 04.10.2016 22:48:40
Descriere

Ciuperca a fost creata si crescuta de catre Calugarii Tibetani si are multiple calitati terapeutice.

Tara de provenienta - India
Ciuperca are aspect albicios, cu aspect de muguri de conopida, cu forme neregulate si dimensiuni de 5-10-15 mm, ajungand la maturitate uneori pana la 20-30 mm lungime. Mugurii de dezlipesc si se separa singuri.

Chefirul este o bautura lactat acida ce se obtine din granule de chefir care fermenteaza lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic dioxid de carbon si alcool , acesta bautura minunata se obtine prin dubla fermentare in prima faza fermentare lactica iar apoi la temperaturi mai scazute alcoolica.

Bautura nu se obtine din ciuperca de chefir, termen gresit ci din granule de chefir care repezinta o aglomerare de 4 cazeina care are in interior si la suprafata microorganisme specifice care conduc la obtinerea acestei minunate bauturi.

Lapte inoculat cu granule de chefir poate sa reprime cresterea de agenti patogeni la nivel intestinal ca de exemplu: Salmonella sau Shigella , acesta datorandu-se complexitatii moleculei granulei de Kefir precum si a modului de actiune al microorganismelor care formeaza granula de Kefir.

Kefirul se bucura de o traditie bogata in protectia sanatatii.
Inainte de URSS, se intrebuinta in spitale si sanatorii pentru o varietate de boli incluzand dereglari de metabolism, arteroscleroza si boli alergice.

El era folosit si pentru tratamentul tuberculozei, a cancer, si a dereglarilor gastrointestinale cand nici un tratament medical modern nu era disponibil. Consumul de chefir avea de asemenea sa fie asociata cu longevitatea din Caucaz fapt demonstrat de savantii.

Savantii au observat beneficiile digestive ale aportului de Kefir asupra sanatatii si longevitatii si al sanatatii datorita componentelor sale antioxidante, anticancerigene si bacteriostatice.

Echipele de cercetare diverse din toata lumea a incurajat rezultatele aduse de chefir asupra sanatatii . Cel mai multe metode de cercetare au fost executate in vitro atat pe animale cat si pe subiecti umani .

Studiile recente asupra consumului de Kefir au aratat si demonstrat proprietatile antitumorale si antimutagenice acest lucru datorandu-se substantelor existente in granula de Kefir (imidazolinei)

Apple Google Store iTunes Google Play