Acest anunt nu este activ

CADOU URS PLUS LA Scaun auto copii cu/isoFIX sigilat Transport inclus

260 RON
Valabil din 10.10.2016 15:18:41
Descriere

Scaun auto de copii grupa I,II,III adecvat pt copii intre 9-36 kg Scaunul de copii este potrivit pt categ de greutate de la I la III ( Grupa I-III) , ceea ce inseamna copii cu o greutate intre 9 si 36 de kg : Grupa I : 9-18 kg Grupa II: 15-25 kg Grupa III: 22-36 kg,dupa ce copilasul depaseste greutatea de 36 kg se poate detasa spatarul iar rezultatul fiind un INALTATOR AUTO COPII fara a mai fi necesar achizitia unui inaltator, aprobat in conformitate cu ECE Reglementarea nr. 44.04 pentru folosirea in masina.

300 lei cu isofix;
260 lei fara isofix .

Dupa cum se poate observa si din imagini , copilul poate dormi relaxat, mai ales la drum lung , intrucat buretele din zona capului este foarte fin si moale , de calitate superioara .

Sistemul ISOFIX (International Standards Organisation) este un sistem standard de asigurare a fixarii scaunelor de copii in autoturisme si este o parte integranta a unei masini, astfel incat permite fixarea scaunului de masina intr-o pozitie fixa, rigida, avand ca si avantaj principal faptul ca, in timpul unui impact, se va comporta unitar cu restul autovehiculului, fata de situatia in care scaunul este prins cu centurile masinii. . Prin ISOFIX ai siguranta montarii complete si corecte a scaunului auto, asadar creste nivelul de siguranta al copilului in masina. Sistemul ISOFIX ofera maxima protectie in toate situatiile de impact si exclude riscul ca scaunul sa alunece, sa se rastoarne sau sa se balanseze.
Kota baby va ofera si un ursulet de plus de 35 cm CADOU , menit sa bucure inima copilasilui dvs !

Apple Google Store iTunes Google Play