Acest anunt nu este activ

Aparatul de gatit electric slow cooker Crock-Pot - 5.7L

400 RON
Valabil din 05.10.2016 12:45:59
Descriere

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji in ceea ce priveste timpul pe care trebuie sa-l petreci langa aragaz pregatind masa. Ideal pentru maxim 6 persoane, acest aparat de gatit electric slow cooking Crock-Pot® DIGITAL iti ofera posibilitatea de a seta timpul de gatire intre 30 de minute si 20 de ore. Imediat ce mancarea este gata, slow cooker-ul face automat trecerea in modul ‘Pastrare la cald’, mentinand-o astfel la temperatura perfecta pentru a fi servita.

Curatarea vasului ceramic se face foarte usor, inclusiv in masina de spalat vase, acesta putand fi utilizat si pentru servirea mancarii.

Datorita conceptului revolutionar de slow cooking, gatitul la temperaturi reduse, nutrientii se mentin in intregime in mancare si obtii in acest fel o mancare sanatoasa si gustoasa.

Te poti bucura de intreaga zi, fara a fi nevoie sa stai in bucatarie si, totusi, sa te delectezi, pe seara, cu o mancare gustoasa, pregatita in casa.

Nu trebuie sa fii bucatar profesionist ca sa gatesti mancaruri savuroase. Doar adaugi ingredientele dorite si aparatul de gatit electric slow cooker CROCK POT se ocupa de restul fara supraveghere.

Consumul de energie al aparatului electric Crock-Pot este redus, echivaland cu energia consumata de un bec, intre 75 si 150W pentru modul Low si intre 150 si 210W pentru modul High.
CRONOMETRU DIGITAL

In functie de reteta si de timpul de gatire pe care il doresti, poti opta pentru unul din cele doua setari de gatire - ‘High’ si ’Low’.
In plus, cu ajutorul cronometrului digital poti stabili si durata programului de gatire intre 30 de minute si 20 de ore.

MOD ‘PASTRARE LA CALD’
AUTOMAT

Imediat ce programul de gatire se incheie, slow cooker-ul face automat trecerea in modul ‘Pastrare la cald’. Timpul in care aceasta optiune este activa este, de asemenea, cronometrata, pana la maximum 6 ore).

BONUS: CARTEA DE GATIT SLOW COOKER

Apple Google Store iTunes Google Play