Trimite unui prieten

Trimite

Miere de albine”BIO”, din stupina acreditata si autorizata produse ”BIO”!

30 RON
Valabil din 15.01.2019 03:59:26
Descriere Casa si gradina

Miere de albine”BIO” salcam, poliflora si tei, din stupina acreditata si autorizata produse ”BIO”! Mierea este naturala, produsa in zone ecologice, productie 2018! Transportul este gratuit, prin firma de curierat!
MIEREA BIO sau MIEREA ECOLOGICA este obtinuta cu respectarea unor conditii stricte (ca si in cazul celorlalte produse ecologice): Stupina trebuie sa fie amplasata intr-o zona ecologica, adica fara factori poluanti industriali sau culturi intensive care sunt tratate cu pesticide; Nu este permisa utilizarea niciunui antibiotic in tratarea familiilor de albine; Fagurii sunt doar din ceara naturala, fara adaosuri.
Pentru certificarea unei stupine ”BIO”, se preleveaza de catre organismul de certificare probe din miere si faguri, de asemeni fiind obligatorie efectuarea anual, intr-un laborator specializat, de analize la albine!
MIEREA DE SALCAM este una dintre cele mai cunoscute sortimente de miere, datorita gustului delicat, cu tenta florala. In compozitia ei intra vitamine (B1, B2, B6, B12), minerale si enzime esentiale pentru o viata sanatoasa.
Continutul ridicat de fructoza o face sa ramana foarte mult timp in stare lichida fara sa cristalizeze (12 – 18 luni de la data recoltarii).
Mierea de salcam este un tonic foarte bun, fiind recomandata persoanelor cu imunitate scazuta sau aflate in convalescenta. Datorita ph-ului slab acid poate fi folosita cu succes in tratarea afectiunilor digestive cum ar fi gastritele si ulcerele.
MIEREA POLIFLORA este considerata a fi o miere completa, in compozitia sa intrand vitamine, enzime si saruri minerale de fier, fosfor, calciu si potasiu. Este usor de asimilat de organism datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.
Chiar daca mierea poliflora cristalizeaza usor, proprietatile sale raman neschimbate. Cristalizarea este un proces natural, care atesta faptul ca produsul este curat, pur. Mierea poliflora este un excelent remediu pentru problemele digestive si hepatice, imbunatateste activitatea inimii, un bun revirgorant si tonifiant al organismului.
MIEREA DE TE este considerata una dintre cele mai bune varietati de miere. Este foarte bogata in vitamine, mai ales cele din complexul B si aminoacizi. Acest sortiment de miere cristalizeaza relativ repede, mai ales intr-un mediu rece. In stare cristalizata are un aspect untos, cu cristale mari si albe.
MIEREA DE TEI actioneaza ca sedativ pentru sistemul nervos, fiind recomandata persoanelor care sufera de insomnii. De asemenea, are proprietati antiinflamatorii si antiseptice, fiind de ajutor in tratarea bronsitelor, bronsiolitelor si problemelor renale.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    tudorachealineduard

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!