Acest anunt nu este activ

Butasi de lavanda, profitati de ultimele comenzi pentru toamna 2016!

1 RON
Valabil din 27.09.2016 04:14:43
Descriere

Perioada de plantare se apropie cu pasi repezi dar inca mai aveti timp sa prindeti ultimul tren pentru plantarea de toamna.

Avem o experienta de 6 ani in Romania si in momentul de fata reprezentam cea mai credibila sursa de butasi de lavanda din tara. Suntem printre putinele pepiniere autorizate si materialul saditor oferit de noi este obtinut numai prin butasire (clonare) din plante mama mature selectionate pentru izolarea productivitatii superioare.

Astfel, culturile infiintate cu butasi de lavanda de la Lavanda de Romania ating un randament foarte greu de combatut la productia in masa a uleiului esential de lavanda. Uleiul de lavanda produs din plantele noastre este vandut anual catre export CE, atingand astfel standardele de calitate cerute de piata vestica. Noi va oferim numai soiuri de productie, ameliorate, aclimatizate, selectionate si multiplicate la noi in pepiniera.

In plus, pentru achizitii mai mari beneficiati de servicii conexe: consultanta dedicata pe durata primului an de viata al culturii nou infiintate, achizitie de floare, parteneriat in sistem agent pentru valorificarea uleiului de lavanda produs din cultura dvs.

Nu ezitati sa ne contactati acum pentru a va face o oferta buna de pret!

Apple Google Store iTunes Google Play