Vand Puieti Paulownia

4 RON
Valabil din 04.06.2017 11:47:02
Descriere

Vand puiet Paulownia,
- Pentru > 1000 bucati , pret de 4 lei/buc
- Pentru > 500 buc, pret de 6 lei/buc
- Pentru > 100 bucati, pret de 8 lei/buc
- Pentru >10 bucati, pret de 10 lei/bucata
- Pentru > 2 bucati , pret de 12 lei/buc
Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume: 20 metri in 3 ani, in conditii de ingrijire corecta.
- Isi asuma cu gratie si flori superbe rolul de arbore ornamental.
-Lemnul sau este de esenta dura, cu aspect frumos, curat, neted, fara noduri – Paulownia este minunat pentru mobila si cherestea.
- Prezinta un grad ridicat de prelucrabilitate.
- Cunoscut si sub numele de „aluminiul din lemn”, Paulownia este cu 30% mai usor decat orice alt lemn de esenta tare. Este valorificat pe piata lemnului de lux, pentru iahturi, avioane usoare, instrumente muzicale si mobila scumpa.
- Lemn de granulatie foarte fina, Paulownia se dovedeste extrem de potrivit pentru constructia prefabricatelor, paletelor, panourilor de constructie, mobilierului casnic etc.
- Valoarea comerciala a lemnului de Paulownia se apropie de cea a nucului.
- Se regenereaza rapid, de aici si supranumele de copac al pasarii Pheonix. Aceasta inseamna ca se pot recolta minimum 3 si maximum 5 rotatii de crestere a lemnului fara a fi nevoie de replantare.
-Lemnul de Paulownia are un grad de umiditate foarte redus, calitate care determina uscarea sa rapida in aer liber in cca. 30-60 de zile.
-De 2 ori mai rezistent la foc decat fagul, desi arde la temperaturi mai inalte, degaja o mare cantitate de energie (are o putere calorica de 3680KJ). Caldura rezultata prin arderea a 2 kg de lemn Paulownia echivaleaza cu cea rezultata in urma arderii unui litru de motorina.
- Folosit ca lemn de combustibil se comporta excelent.
- Paulownia este un arbore melifer, productia de miere la ha atingand anual 700-1000 kg.
- Radacina sa pivotanta de 10-12 metri are capacitatea de fixare si stabilizare a solului. Paulownia previne eroziunea solului, il ecologizeaza, ii imbunatateste calitatile si permite protectia sistemelor subterane de apa.
- Prin coronamentul sau bogat Paulownia poate absorbi o mare cantitate de bioxid de carbon din atmosfera: 1200 tone de CO2/an, echivalentul noxelor emise de un automobil la parcurgerea a 100.000 km.
- Frunzele sale ating dimensiuni foarte mari (cca. 60 cm diametru). Ele absorb noxele, praful si zgomotele. Pot fi folosite si ca hrana pentru animale.

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
Apple Google Store iTunes Google Play