Trimite unui prieten

Trimite

Amenajari gradini,proiectari 3D,Intretinere GAZON,sisteme de irigare

7 RON
Valabil din 18.02.2019 20:31:47
Descriere Casa si gradina


Noi ne punem dinamismul si creativitatea la dispozitia clientului. Va putem ajuta sa construiti o gradina completa, asa cum vi-o imaginati, de la curatenia dupa constructor pana la gradina perfecta pe care si-o imagineaza si doreste fiecare.

Putem executa pentru dumneavoastra o mare diversitate de lucrari:

? plantare gazonare prin insamantare sau montare rulouri de gazon

? arbori, arbusti, flori de gradina, garduri vii, plante cataratoare,tuns gazon

? sisteme de irigare automatizate,proiectari 3D

? elemente de decor din piatra naturala (alei, borduri, )

? executie alei japoneze

? consultanta horticola in vederea amenajarilor de gradini

? intretinere sistem de irigare (pornit, verificat si oprit sistemul)

INFIINTAREA GAZONULUI

Gazonul reprezinta poate cea mai importanta piesa a unei gradini, punand in valoare aspectul ei ingrijit. Pentru gazonare, trebuie de la bun inceput sa avem in vedere toate posibilele sale intrebuintari, iar in functie de acestea vom alege soiurile de iarba potrivite.

Insamantarea

Modalitatea cea mai simpla si cu costuri putine pentru obtinerea unui covor de iarba este insamantarea directa. Pentru a scurta cat mai mult aceasta etapa si pentru a o lipsi de riscuri, este esentiala alegerea unei perioade de insamantare adecvate. Insamantarea o facem folosind numai seminte profesionale de productie daneza DLF TRIFOLIUM.


Montarea rulourilor de gazon

Fara indoiala, avantajul cel mai evident pentru obtinerea unui covor de iarba este reprezentat de realizarea imediata: odata cu terminarea montarii rolelor, va puteti bucura de toate caracteristicile unui covor de iarba matur.

Indiferent de metoda de infiintare a gazonului, firma noastra ofera asistenta pana la prima tundere a gazonului si darea sa in folosinta.

Realizarea sistemelor de irigatie

Instalatiile de irigat sunt sisteme simple (neautomatizate) sau automatizate, care ajuta la o udare fara prea mari eforturi a vegetatiei. Instalatiile de irigatie simple le recomandam acolo unde bugetul alocat este redus si unde este cineva care sa le porneasca zilnic. Folosirea instalatiilor de irigatie automatizate este recomandata deoarece ne scuteste total de grija udatului gradinii. Aspersoarele folosite de firma noastra provin de la cei mai buni fabricanti in domeniu. Automatizarea se realizeaza cu ajutorul unor electrovane controlate de un computer. La el se poate adauga senzor de ploaie, astfel ca irigarea sa se realizeze in conditii optime

INTRETINERE

Intretinerea spatiului verde este la fel de importanta ca si amenajarea. Fara intretinere orice spatiu verde se ''salbaticeste'' intr-un timp foarte scurt. El este infestat de buruieni, gazonul fin se transforma intr-o pajiste, florile se ofilesc.? Pentru mai multe detalii si poze accesati pagina: @gradiniamenajate

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Ovidiu

    Vezi toate anunturile
    Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!