Trimite unui prieten

Trimite

Sobă canadiană cu suprafață de gătit “Vancouver lux” Tip – 01 IF (cu inele din fontă)

3 570 RON
Valabil din 09.09.2019 10:04:30
Descriere Casa si gradina

Sobă canadiană cu suprafață de gătit “Vancouver lux” Tip – 01 IF
(cu inele din fontă)
Soba canadiana "VANCOUVER lux-01 IF" este un echipament pentru încălzit cu eficiență foarte mare și poate fi folosită pentru încălzirea unor sații de până la 260 m3.

Aria de utilizare a sobei canadiene este foarte largă, reprezentând: spații de locuit și industriale, ateliere, depozite, garaje, service-uri auto, spălătorii auto etc.
Pe suprafața de gătit a sobei sunt montate inele din fontă (model IF).
Sobele „VANCOUVER Lux-00 IF” sunt eficiente, ecologice şi au un randament mare (75-80%).
• Randamentul mare şi cedarea ridicate de căldură se realizează datorita arderii în regimul generării gazului şi datorita arderii în sistem mocnit.
• Soba "VANCOUVER Lux 00-IF" are un design suprinzător şi seamănă cu un motor. Este în mod special proiectată astfel, pentru a trage aerul de jos prin ventilaţiile de sus, încălzindu-l pe parcursul drumului. În acelaşi timp, designul unic permite arderea intensă şi reţinerea îndelungată a căldurii, folosind la maximum energia focului de lemne.
• Confecţionată din oţel de înaltă rezistenţă de 4 mm, soba VANCOUVER Lux-01 IF creează o atmosferă specială în orice spațiu. Există designuri diferite ale oţelului de înaltă rezisteţă, a cadrului pe care este montată şi mai multe tipuri de încasetare, special concepute pentru a putea adapta soba în spaţii deja personalizate, fără să afecteze stilul abordat de dumneavoastră. Astfel, soba VANCOUVER Lux devine o experienţă personală deosebit de călduroasă.
• O încărcare a lemnului este suficientă pentru 8-10 ore! Acesta este încă un avantaj indiscutabil al sobei „VANCOUVER Lux-01 IF”: sunt suficiente două-trei încărcări ale combustibilului pe zi. Regulatorul puterii de pe uşiţa arzătorului şi de regulator-gazeificător de pe conducta de fum permit controlarea eliminării căldurii şi setarea temperaturii dorite şi a timpului de ardere.
• Combustibili pentru „ VANCOUVER Lux-01 IF” pot fi deşeurile de lemn, lemn, brichete, peleți, deşeuri de produse din carton, baloți de paie, turbă, rumeguș etc. Uşa mare a cuptorului şi volumul camerei de ardere permit utilizarea buştenilor chiar foarte mari. Cel mai bine însă, este să fie utilizaţi buşteni rotunzi mari, având lungimea cuptorului.

Suplimentar, puteți comanda:
Suport pentru sobă SS-01.
Dimensiuni h/l/L, 200х540х700, greutate 13 kg.
Preț: 298 RON
Caracteristici tehnice
Denumire VANCOUVER
Lux 01 IF
Volumul încăperii, m3 260
Putere, kW 12
Înălțime, mm 687
Lățime, mm 555
Adâncime, mm 796
Greutate, kg 90
Diametrul coșului de fum, mm 120

Livrare în țară!
Detalii:
Tel: 0741 778 777 / 0775606791 / 0722490258
E-mail: adce.tracia@gmail.com
Web: www.gandulcelbun.ro
https://www.facebook.com/GandulCelBunTracia/

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  ADCE TRACIA

  Vezi toate anunturile
  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!