Acest anunt nu este activ

Robinet/cap termostatat Icma(made Italia),nou-ieftin

50 RON
Valabil din 15.10.2016 01:37:57
Descriere

Vand robinet/cap termostatat marca Icma 986,made in Italia,nou, la cutie,in stare perfecta de functionare.


Robinetele termostatice permit sa se regleze debitul de trecere prin radiator pentru a mentine constanta temperatura interioara in fiecare incapere, garantand astfel autonomia termica si confortul.

Cap termostatic folosit pentru radiatoare, ce poate fi utilizat si pentru functionarea cu cap de control termostatic, dar si cu actuatoare termo-electrice. Capul termostatic are posibilitatea de reglare a temperaturii dorite, regland indicatorul la valoarea dorita(0, 1, 2, 3 etc). Are incorporata protectia la inghet, care este de recomandat sa fie selectata pe perioada de iarna, atunci cand pentru o perioada mai lunga casa nu este locuita. Pe perioada de vara se recomanda pozitia capului termostatic la valoarea 5, cand robinetul este complet deschis.

Acest cap termostatic poate fi adaptat la instalatiile deja existente si este sensibil la toate variatiile de temperatura, chiar si in conditii departe de a fi ideale. Calitatea acestor robineti asigura un montaj instant si o functionare eficienta. Disponibil cu senzor de temperatura incorporat sau la distanta.

Instalarea unui robinet cu cap termostatabil este cea mai simpla metoda de a reduce consumul de energie cu 15-20% (in comparatie cu robinetele manuale). Poate fi utilizat impreuna cu sisteme directe sau indirecte de contorizare.

Dp max cu capul termostatic montat 1 bar
Scala de reglare –5
Domeniu temperatura de control 7–28°C
Protectie anti-inghet 7°C
Temperatura maxima de ambient 50°C
Lungime tub capilar 2 m

Apple Google Store iTunes Google Play