Solutie profesionala pentru indepartarea peteor de vopsea, graffiti de pe orice fel de suprafete

Valabil din 11.06.2017 09:28:29
Descriere

Descriere: Curatator de pete de vopseluri, in special graffiti.

Caracteristici: Produs semi-lichid pe baza de diluanti non inflamabili, destinat indepartarii petelor tip graffiti care nu se pot indeparta cu produsele de curatenie traditionale, curata graffiti de pe orice fel de suprafata.

Specificatii: Aspect: Fluid vascos transparent; PH: Acid; Inflamabil: Nu.

Aplicatii: Produs special pentru indepartarea petelor de graffiti, creat pentru a indeparta vopseluri tip graffiti, vopsele permanente si orice pata care se poate impregna in porii cristalini al suprafetelor de piatra, marmura, granit, ceramica, etc. Se poate folosi pentru gresie, argila, marmura, granit, piatra naturala. Poate fi aplicat atat pe verticala cat si pe orizontala datorita formei sale semi-lichide. Este un produs ce nu produce reactii nedorite materialelor neferoase. Este un produs non inflamabil.

Mod de utilizare: Se aplica produsul pe suprafata cu ajutorul unei perii, rola sau prin pulverizare, avand grija ca suprafata sa fie umezita suficient. Se lasa sa actioneze 10 min. La temperaturi mai mici de 5 grade Celsius se lasa sa actioneze aprox. 20 min. Dupa aceea se curata cu apa din abundenta. In cazul suprafetelor verticale, se recomanda repetarea tratamentului datorita scurgerii produsului. Randamentul produsului este de aprox. 1 pana la 5 m2/litru.

Recomandari: A se evita contactul direct al produsului cu pielea. Se recomanda de asemenea masuri de protectie adecvate(manusi,ochelari). A se evita inspirarea vaporilor, incercand sa utilizati produsul in zone ventilate.

Depozitare: Produsul se va depozita in locuri uscate fara a fi expus la actiunea razelor solare.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play