Hidrofugant profesional pentru suprafete absorbante din travertin, calcar, caramida aparenta, granit

Valabil din 11.06.2017 09:28:59
Descriere

Descriere: Hidrofugant profesional.

Caracteristici: Solutie incolora pe baza de rasini siliconice , resistente la razale ultraviolete, destinat hidrofugarii / impermeabilizarii materialelor poroase, lasand materialul sa respire, nu modifica aspectul final al materialului tratat.

Aplicatii: Hidro Pq- IN permite impermeabilizarea fatadelor de mortar si stuc, pardoseala de terracota, materiale ceramice in general, marmura, granit, piatra naturala, beton, placari caramida si caramida aparenta, in general clasa materialelor poroase ce nu prezinta fisuri. Prin compozitia produsului, nu se formeaza pelicula la suprafata, nu modifica culoarea sau aspectul materialelor tratate, lasand suprafata sa respire. Materialul tratat este mai usor de intretinut si este protejat impotriva inghetului si impiedica dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Suprafetele deja tratate pot fi vopsite sau tencuite.

Mod de utilizare: Inainte de tratament, suprafata trebuie curatata si fara urme de murdarie, praf, etc. Daca este necesar, se poate folosi detergent profesional pentru eliminarea mucegaiului, muschilor si a algelor. Produsul se aplica pur, nediluat, cu ajutorul unei pensule, role sau prin pulverizare intr-o singura mana pana la saturarea suprafetei. Se aplica intotdeauna de jos in sus. In tratamentul pavajelor ceramice poroase, se elimina eflorescenta cu detergent profesional si apoi se periaza.

Acoperire : Randamentul produsului este intre 7 - 8 m2/litru, depinzand de porozitatea suprafetei.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play