Hidrofugant profesional, intensificator culoare, pentru piatra, ardezie, granit, travertin, calcar

Valabil din 14.05.2017 09:36:22
Descriere

Descriere: Hidrofugant profesional , intensificator de culoarea, confera suprafetei tratate aspect de umed, confera protectie totala impotriva apei si uleiurilor.

Caracteristici: Lichid incolor pe baza de rasini de silicon modificate, rezistente la razele solare, destinat impermeabilizarii materialelor poroase, de asa maniera incat acestea sa poata respira.

Aplicatii: Permite hidrofugarea fatadelor de mortar, pavimentelor de teracota, piatra naturala, betoane, placi, caramida perforata, in general pentru toate tipurile de materiale poroase ce nu prezinta fisuri. Datorita compozitiei produsului, nu se formeaza pelicula la suprafata dar poate modifica culoarea sau stralucirea materialelor tratate, lasa suprafata sa respire. Confera materialelor caracteristici autolavabile, le protejeaza contra inghetului si impiedica dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor. Suprafetele tratate pot fi acoperite cu mortar sau vopsite.

Mod de utilizare: Se curata si se perie suprafata inainte de a aplica produsul. In caz de necesitate se pot utiliza fungicizi pentru eliminarea mucegaiului, muschiului si a algelor. Produsul se aplica in stare pura, fara a fi diluat, cu ajutorul unei pensule, role sau pulverizator, se aplica pana la saturarea suportului. Pentru tratamentul pavimentelor ceramice poroase, trebuie eliminata eflorescenta.

Acoperire : Randamentul produsului este de 7 - 8 m2/litru, in functie de gradul de porozitate al suprafetei.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play