Trimite unui prieten

Trimite

Metabond TRUCK - tratament pentru motor - autoutilitare

429 RON
Valabil din 13.11.2019 09:47:03
Descriere Auto moto

Metabond TRUCK - tratament pentru motor - autoutilitare

Generația nouă de produse Metabond TRUCK, este cel mai modern înnobilator de suprafețe cu nano tehnologie pentru motoarele autoutilitarelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de înbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite și uzate ale autoutilitarelor, adăugat la uleiul prescris de producător.

În cazul mașinilor din energia produsă de combustibil cca. 25% se pierde prin frecare. Această frecare este redusă cu cca. 60% de Metabond TRUCK.

Metabond-ul de generație nouă conține cele mai moderne compoziții de lubrifiere Low Saps, ce completează uleiul de motor, care transportă nanoceramica în toate locurile unde apare frecare. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmenți, segmenți etc. unde se depozitează și se fixează. În afară de problemele de uzură, rezolvă și problemele neetanșeității. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive și mărește compresia. Datorită înnobilării suprafețelor, produsul mărește în mod semnificatic durata de viață a motoarelor.

Datorită adaosului componentei de policeramică și a celor mai moderne aditivi de ulei, Metabond TRUCK asigură lubrifiere de siguranță.

Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce ajută la mărirea randamentului și reducerea consumului.

Folosind în mașini noi de la început, durata de viață a acestora se poate tripla.

Particulele policeramice au o importanță semnificativă în tehnica modernă de ungere. Toleranța dintre piesele metalice din interiorul motoarelor și transmisiilor între care apare frecarea este foarte mică, ( deseori numai de 1 micron), astfel microparticulele de mărimi mai mari nu aderă la suprafețele metalice.

Elementele filtrelor obișnuite au structură de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtrează 1-3 micron), astfel nano particulele produsului Metabond TRUCK nu pot fi filtrate de acestea. Metabond TRUCK poate fi folosit și în cazul filtrelor superfine.

Sub acțiunea presiunii și temperaturii, Metabond TRUCK intră în reacție chimică cu suprafețele metalice expuse solicitărilor, care are efectul unui ”ecran protector”.

Datorită durității și netezimii sale extraordinare acest ”ecran protector” protejează suprafețele metalice prevenind deteriorările care s-ar produce datorită frecării, chiar și în cazul solicitărilor extreme, deoarece asigură lubrifianților condiții ideale de ungere. Datorită reducerii frecării, motoarele vor funcționa la o temperatură mai scăzută, cu zgomot mai redus și cu caracteristici dinamice mai bune. Se elimină problemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate de efectele negative ale funcționării la rece, fără ungere efectul protector nu este influențat de temperatură. Este compatibil cu orice tip de ulei, sintetic sau mineral.


www.Metabond.ORG

Vezi detalii pe www.bestauto.ro

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

  Robert

  Vezi toate anunturile
  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul e salvat ca favorit!
  Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!