Trimite unui prieten

Trimite

Metabond Spirit - pentru autoturisme echipate cu sistem start-stop

179 RON
Valabil din 18.02.2019 17:16:49
Descriere Auto moto

Metabond Spirit - pentru autoturisme echipate cu sistem start-stop

METABOND SPIRIT
a fost dezvoltat în anul 2018, fiind cel mai modern

înnobilator de suprafeţe metalice cu nano tehnologie pentru motoarele

autoturismelor. Oferind un efect excepțional de reducere a frecării și

de îmbunătățire a lubrifierii fără cenuşă, Metabond SPIRIT este

recomandat pentru cele mai noi motoare, dezvoltate după anul 2010, pe

benzină, motorină și gaz, dotate cu catalizator şi/sau filtru de

particule, adăugat la uleiul prescris de producător.


Efectul principal al METABOND-ului este înnobilarea, tratarea chimică a suprafețelor metalice, oferind condiții ideale pentru pelicula de ulei, reducând astfel uzura motorului și costurile de întreținere. Metabond SPIRIT, datorită conţinutului de cel mai modern înnobilator de suprafeţe metalice fără cenuşă, împreună cu policeramica de mărime nano şi aditivi speciali pentru lubrifiere dezvoltate pentru cele mai noi motoare, creşte semnificativ durata de viaţă a motoarelor, reduce pierderile din frecare cu 60%, iar conținutul de ulei de bază ester-sintetică crește semnificativ performanța uleiurilor de motor.

Înnobilarea suprafaţelor metalice şi nano-ceramica rezolvă și problemele neetanșeității, reducând în mod semnificativ emisiile nocive și consumul de ulei. Datorită folosirii nanotehnologiei Metabond SPIRIT poate fi folosit şi la filtre super fine.

Metabond SPIRIT crează condiții ideale pentru lubrifianți chiar şi sub sarcini extreme. Acest lucru facilitează funcţionarea internă a motorului și mișcarea părților componente, având ca rezultat creșterea semnificativă a puterii motorului și / sau economie de combustibil.Nivelul de zgomot al motorului scade imediat în mod semnificativ.

Folosirea produsului în motoare noi de la început, garantează triplarea duratei de viață a acestora. Utilizarea produsului Metabond SPIRIT elimină dificultățile pornirii la rece și oferă protecţie faţă de lipsa de ulei pe termen scurt sau în cazul pierderii totale a presiunii uleiului.

Pornirea la rece cât și la cald este un moment sensibil în lubrifierea unui motor cu ardere internă. Imediat după pornirea motorului, arborele se rotește pentru scurt timp fără presiune de ulei, prin urmare toate suprafețele de frecare, în special cuzineții sunt expuși solicitărilor extreme.

Motoarele moderne cu sistem start-stop sunt echipate cu filtru de ulei de reflux, presiunea uleiului este reținută de pompa de ulei, producând presiunea corespunzătoare imediat după pornirea motorului, în asemena motoare este necesară folosirea lubrifianților care pot fi pompați cu ușurință în condiții relativ reci. Metabond Spirit protejează motoarele autoturismelor echipate cu sistem start-stop împotriva uzurilor provocate de opririle și pornirile dese în traficul urban.

www.Metabond.ORG

Vezi detalii pe www.bestauto.ro

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Robert

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!