Acest anunt nu este activ

Tratament Parbriz Hidrofob Anti Ploaie (Anti Apa) Aquapel Profesional

9 EUR
Valabil din 18.10.2016 08:50:48
Descriere

Tratament Parbriz Anti Ploaie (Anti Apa) Aquapel Profesional. SOLUTIE PROFESIONALA CARE LA PESTE 60 KM/H OFERA POSIBILITATEA DE A NUFOLOSI STERGATOARELE PE TIMP DE PLOAIE.

AQUAPEL ESTE O SOLUTIE PROFESIONALA REZISTENTA IN TIMP.

Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri a fost dezvoltat de PPG Industries SUA, lideri de piata in tehnologia sticlei fiind considerat cel mai bun tratament din lume. Folosind tehnologie dezvoltata pentru industria aviatica, Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri formeaza o legatura chimica cu geamul ceea ce creste capacitatea de respingere a apei, drept urmare apa curge foarte usor de pe geamuri. Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri se aplica in doar cateva minute pe parbrizul curatat si uscat sau pe orice fel de suprafata exterioara din sticla, dureaza de pana la 6 ori mai mult decat tratamentele conventionale.Acesta nu se aplica pe vopsea

Pentru parbriz este necesar 1 bucata aquapel insa pentru toate geamurile sunt necesare 2 bucati !

Mai mult, Aquapel Tratament Hidrofob Geamuri ramane la fel de eficient dupa multe luni de la aplicare, in conditii normale de folosinta, incluzand ploaie torentiala sau zapada, spalari regulate, curatarea geamurilor si sarea de pe drumuri si este ideal atat in sezonul cald cat si in sezonul rece .

Specificatii

second hand; categria: altele; stare: inmatriculata ; capacitate: 0 cmc;

Vezi detalii pe www.bestauto.ro

Apple Google Store iTunes Google Play