Acest anunt nu este activ

Metalubs X S

34 EUR
Valabil din 20.05.2017 11:02:22
Descriere

Metalubs X S. Solutie de innobilare pentru reducerea uzurilor cu utilizare multipla. Se poate aplica impreuna cu orice tip de ulei si vaselina.

Este un lubrifiant cu intrebuintari multiple care innobileaza suprafetele metalice. Datorita calitatii sale de curatare, indeparteaza toate impuritatile. Innobilarea o efectueaza fara presiune si temperatura. Uleiul special cu pompa intra in reactie chimica cu atomii de la suprafata metalului, formand un strat monomolecular de grosime microscopica, rezistent la uzura si in cazul solicitarilor extreme. Produsul indeparteaza de pe suprafetele tratate umiditatea, impuritatile sarate si stratul oxidat, suprafata nou tratata va fi protejata impotriva ruginii si coroziunii. Actioneaza atat asupra otelurilor rapide cat si asupra aliajelor (carburi metalice), nu este inflamabil, deci poate fi folosit in conditii sigure si in domenii cu pericol de incendiu.
La folosirea adecvata a produsului in masini se garanteaza ca nu se produce nici o deformare,
deteriorare.
Nu dauneaza suprafetelor de cauciuc, materialelor plastice, textilelor si suprafetelor vopsite.

Domenii de utilizare - Articulatii, lanturi, ghidaje de biciclete, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece , unelte pentru formare , burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.

Mod de utilizare: Cu ajutorul unui tub prelungitor se poate aplica la locuri mai greu accesibile. Dupa 1-2 min produsul isi va face efectul. Se poate utiliza simultan cu orice tip de lubrifiant.

Ambalaj: 100ml = 52 lei
Disponibil si la 400ml la pretul de 150 lei

Pentru comenzi la ambalaje mai mari, va rugam sa specificati in sectiunea mesaj al comenzii !

Specificatii

second hand; categria: altele; stare: inmatriculata ; capacitate: 0 cmc;

Vezi detalii pe www.bestauto.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play