Acest anunt nu este activ

Motanel tigrat Disparut a fost adus inapoi

1.000 RON
Valabil din 14.10.2016 00:01:00
Descriere

In 20 septembrie 2016, a disparut de pe str.Orsova colt cu str.Calan, un motan crescut in apartament, tigrat maro-cenusiu fara pete. Obisnuit la bloc, a fost lasat afara 3-4 ore, seara intre orele 19-00,30. E il cautat zilnic in zona Aradului-Torontal. Pana acum nu e de gasit. E posibil sa fie speriat sau luat de cineva cunoscut si abandonat .
La baza cozii are blanita roasa. Pe spate are o dunga lata de 4-5cm neagra. Dungile specifice pisicilor tigrate nu sunt bine conturate. Blana este mai mult punctata cu pete mai inchise. Raspunde la numele Tzitzi. Pe labute are 4 dungi ca niste bratari, distantate, sub coada blana blanita are nuanta mai deschisa , spre alb. Un alt semn distinct este dunga alba de sub ochi care este mai lata si se prelungeste pana spre urechi. Boticul este scurt si alb doar in zona nasucului si sub barbie. Nu are alte pete de culoare (gaben, alb,negru,maro).
Acest motan nu parasea zona casei si putea fi luat de cineva cunoscut, cu care am intrat si eu in contact.
Nimeni nu recunoaste fapta.
Rog sa ma sunati pentru orice informatie aveti , la orice ora. Ofer recompensa celui care imi indica locul unde este vazut sau celui care il aduce acasa.

UPDATE
In seara de 21 septembrie, a doua zi dupa disparitie, am auzit si am vazut, la buticul non-stop de pe strada Torontal, un grup de trei indivizi stand la cafea si dintre ei, un barbat solid gesticuland si vorbind tare ca "in sfarsit de acum n-o sa mai auda in fiecare noapte Tzizi-Tzizi". Acesta e motivul pentru care sunt convinsa ca e luat cu buna stiinta. Barbatul este taximetrist sau face parte dintr-un grup de cartier.
Va rog, daca cineva isi aminteste de acel grup sau de acel barbat "fericit", poate afla unde l-a dus sau ce a facut cu el.

UPDATE

Motanelul a fost adus si lasat la bloc in ziua de 15 octombrie. Diagnosticat cu insuficienta multipla de organe, plaga abdominala prin lovire, sold fracturat. Se lupta sa traiasca.

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Apple Google Store iTunes Google Play