Acest anunt nu este activ

GOLDY- un motanel deosebit- british shorthair golden tabby !

900 RON
Valabil din 12.10.2016 22:55:27
Descriere

Daca sunteti fascinati de contrastele unui veritabil tabby, faceti cunostinta cu Goldy- un motanel cu totul deosebit, british shorthair golden tabby, nascut pe 3.07.2016, din 2 parinti superbi ( mama- Xena- britishshorthair cream/ tatal - Bubu- britishshortahair silver tabby chincilla) iar pe pagina noastra FB ( "Pisicute British Shorthair") puteti "rasfoi " pozele si puteti verifica exact, ce pisoi sunt sau nu rezervati deja. Tot pe pagina noastra Facebook, puteti vizualiaza mai multe imagini cu micutii din acelasi cuib, cu parintii si cu alti pisoi de-ai nostri, din seriile anterioare, aflati deja acum la varsta maturitatii si ne puteti lasa un mesaj pentru detaliile suplimentare pe care doriti sa vi le oferim . Pisoiasii sunt crescuti in casa si iubiti ca atare , perfect socializati, inclusiv cu copiii si pleaca spre noile familii insotiti de carnetele de sanatate la zi, deparazitati si vaccinati conform varstei ( Goldy are deja primul vaccin facut), sunt educati la litiera si hraniti numai cu produse superpremium ( Advance, Royal Canin , Applaws ). Totodata, la cererea celor direct inetersati, se pot trimite mai multe fotografii si filmulete pe email , cu fiecare pisoi in parte sau cu parintii , existand inclusiv si variante de transport.
Pentru cei care isi doresc o pisicuta intr-adevar deosebita ,British Shorthair este considerata cea mai echilibrata rasa de pisici, perfecta pentru familii, apartament sau casa, cu blanita usor de intretinut si un temperament ce va cuceri pe absolut oricine.
Daca sunteti ferm hotarat pentru o rezervare, ne puteti lasa aici sau pe facebook un mesaj pe privat sau ne puteti trimite cateva date despre dvs la / tel de contact 0743042662 ( intre 17.00-19.00).
Noi ne rezervam dreptul de a-i alege pe viitorii propietari , asadar va multumim anticipat pentru intelegere...

Apple Google Store iTunes Google Play