Acest anunt nu este activ

1 RON
Valabil din 18.10.2016 13:01:16
Descriere

PENTRU MEMBRI, SI CE INSEAMNA
Asociatia Animale si pasari de curte, iti ofera posibilitatea sa iti desfasori hobby-ul intr-un cadru organizat.
Sa ai contact cu crescatori pe care poate pana sa intri in asociatia nu ii cunosteai.
Participarea la expozitii, desi cu taxa, nu este posibila decat pentru membrii asociatiei si pentru pasari inelate cu inele OMOLOGATE si RECUNOSCUTE pe plan national (deocamdata). Inelele de acest gen nu se pot obtine DECAT prin asociatie si DOAR de membrii asociatiei.
Un crescator care nu face parte dintr-o asociatie si nu are pasarile inelate corespunzator nu poate beneficia de arbitraj organizat, deci nu cunoaste valoarea reala a pasarilor proprii.
In cadrul expozitiilor exista prezentari/prelegeri/discutii pe teme ornitologice la care nu are acces orice crescator, accesul la informatii de specialitate fiind dupa parerea mea vital si iata, pentru un membru si gratuit.
Deci, din punctul meu de vedere avantajele sunt multiple.
In plus, cred ca a trecut vremea, mai ales pentru crescatorii cu pretentii, cand calitatea si valoarea tinea de numarul de pasari crescute si mai putin de numarul de premii obtinute cu pasarile. Inca aud formulari de genul „e crescator mare…are 100 de pasari” dar nimeni nu zice ca are 100 pe pasari de o calitate mai mult decat slaba.
Mai bine vizitez un crescator care are 10 pasari dar cand le vad sa raman cu gura cascata decat sa vad 100 de vrabii cu titlul de canar sau perus sau ce-o fi.
In momentul de fata valoarea nu poate fi masurata decat prin foile de arbitraj si acestea nu se pot obtine decat in expozitii organizate si arbitrate iar la aceste expozitii participarea e conditionata de legitimatia de membru.
Infiintare-asociatie-de-proprietari-300x172 ActeCei 1oo RON , nu se arunca in vant si mai ales nu se duc pe salarii, se duc pe acte, avocati, materiale publicitare, se intorc la noi sub forma de legitimatii, premii si altele (tricouri…de ex.).
Asociatia este singura modalitate de avansare a hobby-ului si de desfasurare a acestuia intr-un mod organizat si civilizat.
Uitati-va la asociatiile chinologice, la expozitiile lor. Numai asa se poate avansa o rasa de pasari, se poate dovedi calitatea de crescator (observati ca am spus calitatea si nu denumirea) si se poate sa punem Romania pe harta crescatorilor de pasari de calitate.

Beneficiile si avantajele vor veni pe parcurs, Asociatia animale si pasari de curte aflandu-se inca la inceput, iar faptul ca poti dezvolta un hobby, intr-o forma organizata, deja este primul castig.

Faptul ca inelele nu sunt gratis mi se pare un lucru normal…E o prestatie a unui tert catre noi, prestatie care trebuie platita. Noi platim, prin asociatie, dreptul de a avea un RNC si de a beneficia de proprietatile inelelor respective, care, prin faptul ca sunt omologate la nivel national(poate si international) si respecta anumite standarde dau dreptul pasarii care le poarta si crescatorului sa se prezinte cu ele in expozitii nationale si in curand si

Vezi detalii pe www.animalutul.ro

Apple Google Store iTunes Google Play