ACFRP
Caras-Severin Caransebes
Pe site din 03.02.2015
Ultima activitate 13.05.2024
- 4 anunturi
-
Competente dobandite: Comunicare in limba romana. Competenta matematica si competente de baza in stiinta si tehnologie. A invata sa inveti. Competente sociale si civice. Organizarea locului de munca. Aplicarea prevederilor legale referitoare la SSM si in domeniul situatiilor de urgenta. Intretinerea echipamentelor de lucru. Asigurarea calitatii lucrarilor executate. Aplicarea normelor de protectie a mediului. Montarea instalatiilor interioare de canalizare. Montarea instalatiilor interioare de apa de consum menajer. Montarea obiectelor sanitare, a accesoriilor si a utilajelor folosite in instalatii. Montarea instalatiilor de stingere a incendiilor. Montarea instalatiilor interioare de gaze naturale. Montarea aparatelor de utilizare a gazelor. Intretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare.
-
Buc tarul realizeaz preparate culinare dup diferite retete care s satisfac exigentele consumatorilor. In acest scop, el se ocup de preg tirea produselor alimentare pentru g tit. M soar cantit tile necesare, le amestec progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dup ce preparatele culinare au fost preg tite, urmeaz imp rtirea lor in portii.Buc tarul utilizeaz in activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul c rora transform alimentele in preparate culinare. Competente dobandite: Comunicarea la locul de munca. Desfasurarea muncii in echipa. Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca. Asigurarea conditiilor igienico-sanitare. Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei. Prevenirea poluarii mediului. Intocmirea documentelor specifice. Pregatirea antreurilor calde si reci. Pregatirea fripturilor. Pregatirea gustarilor calde si reci. Pregatirea mancarurilor din carne. Pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase. Pregatirea preparatelor lichide. Pregatirea dulciurilor (deserturilor). Prepararea fondurilor glace. Prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare. Realizarea actiunilor de supervizare si control. Realizarea aluaturilor de baza. Realizarea salatelor. Realizarea sosurilor.
Utilizatori pe care ACFRP îi urmărește
Încarcă credite la preț redus