Varzari Catalin
Iasi Iasi
Pe site din 11.11.2013
Ultima activitate 26.04.2024
- 10 anunturi
-
9 RON
PROFITĂ de cea mai MARE REDUCERE de pană acum ! Crama Varzari din Cotnari vine la tine cu vinuri din producția proprie : LISTĂ PRODUSE: Vin alb sec (Cupaj: Frâncușă, Fetească Albă), Vin alb demisec (Cupaj: Muscat Ottonel, Fetească Albă), Vin alb demidulce (Cupaj: Grasă de Cotnari, Muscat Ottonel), Vin roze demisec (Cupaj: Busuioacă de Bohotin, Merlot). Vinurile sunt învechite în butoaie de stejar și se îmbuteliază pe bază de comandă! Prețul este de 11 lei/ litru indiferent de sortiment. La cantități de peste 50 litri se oferă un discount de 9%. La cantități de peste 100 litri se oferă un discount de 18%. Transportul : gratuit /contra cost în funcție de cantitate și de locul livrării. Pentru mai multe informații sunați la: .
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi.
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi. Soiul Busuioaca de Bohotin este originar din localitatea Bohotin, judetul Iasi. Strugurii sunt mijlocii, cilindro-conici, uneori aripati. Boabele sunt mijlocii, sferice, cu pielita subtire, culoare violet inchis, cu nuante vinetii, fiind acoperite cu un strat fin de pruina, pulpa este zemoasa, cu aroma specifica soiului. Insusirile agrobiologice Are perioada mijlocie de vegetatie (170-175 zile), vigoare mai slaba de crestere si fertilitate mai mare, circa 70% din lastari sunt fertili. Insusirile agrotehnice si tehnologice Rezultate bune se obtin pe terenurile in panta, cu expozitie sudica, insorite, cu fertilitate mijlocie. Se preteaza la conducerea pe semitulpina, cordon bilateral, cu taiere in elemente mijlocii, sarcina de rod fiind de 16-18 ochi m . Productiile de struguri sunt in medie de 6-8 t ha. Soiul acumuleaza 185-200 g l zaharuri, nu are capacitate prea mare de supramaturare, rareori depasind 230-240 g l, dar cu aciditate echilibrata, 4-5 g l H2SO4. Vinul obtinut are o culoare rose diferita de orice alt tip de vin. Gustul este complex, bine structurat, iar aroma este inconfundabila, sensibil amaruie de migdale.
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi. Feteasca Regala Feteasca Regala este un soi pur romanesc, fiind rezultatul incrucisarii naturale intre Feteasca alba si Grasa de Cotnari. Strugurii sunt mijlocii cu boabe neuniforme, mici, sferice si dense, cilindro-conici, avand pielita subtire de culoare galben-verzuie, cu punct pistilar, pulpa zemoasa, aroma discreta regasita in vin. S-a impus rapid datorita valoroaselor sale insusiri si se bucura in prezent de productii de struguri obtinute in medie de 15 t ha in functie de arealul de cultura, fiind un soi care valorifica bine aproape toate tipurile de sol. Strugurii acumuleaza zaharuri de la 170-180 g l pana la 200-210 g l, cu o aciditate totala a mustului variabila intre 4.5 - 7.0 g l H2SO4. Vinul de Feteasca Regala se incadreaza in grupa celor de calitate superioara, uneori si in categoria celor de consum curent, putand fi folosit si la obtinerea materie prime pentru spumante sau distilate invechite de vin.
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi.
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi. Feteasca Neagra este unul dintre cele mai vechi soiuri romanesti, cultivat inca din antichitate. Produce struguri de marime mijlocie spre mare de forma cilindrica sau cilindro-conica, regulate. Boabele sunt de forma sferica, asezate des pe ciorchine. Pielita de grosime mijlocie, culoare negru-violaceu, acoperita cu pruina, pulpa zemoasa, necolorata, cu mustul necolorat si gust placut. Insusirile agrobiologice Soiul Feteasca Neagra are perioada scurta de vegetatie, 150-160 zile, vigoare foarte mare de crestere si fertilitate scazuta, 35-40% lastari fertili. Maturarea deplina se realizeaza la 2-3 saptamani dupa soiul Chasselas dore (epoca a IV-a). Rezistente biologice: buna la ger (-22 C -24 C) si la seceta, sensibil la mana si fainare, mijlociu rezistent la putregaiul cenusiu, molii si acarieni. Insusirile agrotehnice si tehnologice Soiul Feteasca Neagra, necesita terenuri mai putin fertile, scheletice, calcaroase si altoirea pe portaltoi mai putin vigurosi, care sa ii tempereze cresterile vegetative (SO4, SC 71, SC 25). Se preteaza la conducerea pe tulpini inalte si semiinalte, cordon bilateral simplu sau dublu, cu taiere in elemente scurte de rod. La taiere se atribuie sarcini mari de rod 20-25 ochi m2. Productiile de struguri sunt variabile de la 6-8 t ha pana la 10-12 t ha. Incepand cu jumatatea a doua a lunii septembrie, reusesc sa acumuleze suficiente cantitati de zaharuri (200-220 g l) pentru obtinerea vinurilor de calitate superioara. Recoltati la supramaturare, pot acumula pana la 260-270 g l zaharuri si pot da vinuri rosii de o calitate deosebita. Desi nu se lasa recunoscute cu usurinta, vinurile obtinute din Feteasca Neagra sunt corpolente, ample, catifelate si armonioase, cu un miros discret dar foarte specific, care sugereaza mirosul de prune uscate, iar la vinul invechit apar usoare nuante de scortisoara.
-
11 RON
Casa de vinuri Varzari, producator autorizat de vinuri nobile din localitatea Cotnari, va prezinta cele patru sortimente de vinuri vrac ( alb sec, demisec, demidulce; roze demisec), care sunt obtinute prin cupajarea armonioasa a renumitelor soiuri autohtone si internationale: Grasa de Cotnari, Tamaioasa Romaneasca, Francusa, Feteasca Alba, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Busuioaca de Bohotin, Cabernet Sauvignon. Vinurile vin insotite de buletin de analize tocmai pentru a fi siguri de ceea ce le oferiti invitatilor la eveniment. Pretul este de 11 lei/ litru indiferent de sortiment. La cantitati de peste 100 litri se ofera un discount de 18%.Telefon contact: sau .
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi.
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi. Tamaioasa Romaneasca este un soi aromat care isi are originea in sudul Greciei Antice fiind adus in Romania si denumit de multi specialisti un vin- capodopera . Produce struguri uniformi ca marime, de forma cilindro-conica. Boabele sunt de marime mijlocie, sferice, asezate des pe ciorchine, pielita de grosime medie, culoarea galbuie cu nuanta ruginie, pulpa zemoasa, putin crocanta cu aroma unica regasita in vin. Insusirile agrobiologice Soiul Tamaioasa Romaneasca are perioada mijlocie de vegetatie (165-175 zile) si cerinte ridicate heliotermice. Are vigoare mijlocie de crestere si fertilitate buna, circa 55-65% lastari fertili. Dezmugureste tarziu, la finele lunii aprilie, parga strugurilor se declanseaza devreme, la sfarsitul lunii iulie. Insusirile agrotehnice si tehnologice Pentru cultura acestui soi sunt necesare areale bine delimitate, preferand zone cu toamne lungi si insorite, lipsite de precipitatii, care sa permita acumularea lenta a zaharurilor si aromelor in must. Cantitatea de zaharuri acumulata este in medie de 240-250 g l, iar in anii favorabili chiar 270-300 g l. Productiile de struguri sunt mici, de 5-8 t ha, dar pot atinge si 10-14 t ha. Strugurii sunt utilizati pentru producerea vinurilor aromate, specifice soiului.
-
14 RON
Crama Varzari din Cotnari ofera spre vanzare butasi altoiti de vita-de-vie certificati de Uniunea Europeana la pretul de 14 lei bucata, indiferent de soi. Avem soiuri de vin aromate, renumite in Podgoria Cotnari: Tamaioasa Romaneasca, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Regala, Feteasca Neagra, si soiuri de masa: Muscat de Hamburg, Cardinal si Afuz Ali care se adapteaza cu usurinta pe o gama diversa de soluri. Butasii au dezvoltat un sistem radicular puternic, putand patrunde la peste 4-5 m in adancime. Garantam calitatea superioara a materialului saditor prin certificatul de conformitate. Acest document, impreuna cu factura fiscala si copie dupa autorizatia de comercializare vor insoti fiecare comanda de butasi. Butasii se pot achizitiona si fizic din magazinul nostru de vinuri situat in sat Cotnari intersectia DN28B cu DC281C, jud. Iasi. Muscat de Hamburg este rezultatul incrucisarii dintre soiurile Muscat d'Alexandrie si Trollinger. Strugurii sunt mari, ramurosi, cu ramificatiile secundare foarte dezvoltate. Boabele sunt mari, carnoase, crocante, cu gust puternic de muscat si acoperite cu un strat gros de pruina. In cultura se intalnesc doua biotipuri de Muscat de Hamburg: un biotip cu boabe sferice, usor ovale, colorate uniform in negru-albastrui, considerat cel mai valoros, si altul cu boabe elipsoidale, colorate neuniform in rosu-violaceu, mai putin valoros. Insusirile agrobiologice Perioada de vegetatie este mijlocie 165 -170 zile, timp in care necesita peste 30 C temperatura globala. Are crestere vegetative puternica si fertilitate buna, 50-60% lastari fertili. Rezistente biologice: mijlocie la ger (-18 C), slaba la seceta, foarte sensibil la mana, fainare si putregaiul cenusiu al strugurilor. In zonele de ses este puternic atacat de molii. Insusirile agrotehnice si tehnologice Productiile obtinute sunt mijlocii 10-14 t ha, din care productia marfa reprezinta 60-70%, in functie de zona si conditiile de cultura, fiind un soi care are nevoie de multa caldura si insolatie, preferand solurile usoare, bine aprovizionate cu substante nutritive si apa. Durata de conservabilitate a strugurilor pe butuc este redusa, 10-15 zile, ajungand la maturare deplina sa acumuleze cantitati mari de zahar, 160-170 g l, incat strugurii pot fi vinificabili, obtinandu-se vinuri aromate de masa.