Acest anunt nu este activ

Promotia 4 - Cumperi purificatorul de apa cu hidrogen si primesti GRATIS igienizatorul si ozonatorul

4.800 RON
Valabil din 27.10.2016 11:25:48
Descriere

Promotia 4 - Cumperi purificatorul de apa pe baza de ioni de hidrogen si primesti GRATIS igienizatorul si ozonatorul de frigider

Igienizator pentru Aer, Apa, Carne, Legume si Fructe, TR-YCA

Hrana umana este tot mai contaminata cu hormoni, pesticide si alte substante chimice nocive pentru organism. Va propunem insa o solutie de eliminare a acestor substante, cu ajutorul unui aparat care foloseste proprietatile unui element natural – Igienizatorul TIENS pentru carne, legume si fructe. Este un dispozitiv care produce ozon, adecvat pentru igienizarea alimentelor si apei, dar si pentru purificarea aerului din locuintele si birourile noastre, prin distrugerea bacteriilor, ciupercilor si acarienilor.

DESCRIERE

Alimentele noastre de baza, precum carnea, pestele, legumele si fructele sunt contaminate cu pesticide, ingrasaminte si alte substante chimice nocive. Desi fara efecte detectabile pe termen scurt, acestea ne distrug incet dar sigur sistemul imunitar, cu efecte devastatoare asupra sanatatii, care pot fi transmise pe cale genetica chiar si generatiilor viitoare. O locuinta recent renovata, de exemplu, este o sursa puternica de formaldehide si alti vapori toxici. Vesela, biberoanele si jucariile copiilor sunt terenuri fertile pentru dezvoltarea bacteriilor.

Confruntandu-ne zilnic cu riscuri pe care, aparent, nu avem cum sa le eliminam de la nivel individual, cum ne mai putem asigura un stil de viata sanatos?

OZONUL (O3)
Ozonul este un gaz natural puternic oxidant, care are capacitatea de a distruge rapid structura biologica a bacteriilor, virusurilor si altor microorganisme. Al treilea atom de oxigen din formula chimica a ozonului este chiar cel care ii asigura capacitatea crescuta de reactie. Ozonul descompune rapid, prin oxidare, bacteriile, virusurile, mucegaiul, ciupercile si sursele organice sau anorganice de mirosuri persistente.

Ozonul este un antibacterian de 50 de ori mai eficient si de 3.000 de ori mai rapid decat clorul!

Chiar si o concentratie redusa de ozon asigura neutralizarea acarienilor si impiedica inmultirea acestora.

Ozonul descompune hidrocarburile aromatice din componenta solventilor, vopselurilor si adezivilor, eliminand atat efectele nocive asupra sanatatii oamenilor sau animalelor, cat si mirosul neplacut al acestor substante toxice.

Capacitatea de sterilizare a ozonului este amplificata prin dizolvarea acestuia in apa. Mai mult, sterilizarea cu ozon nu provoaca poluare secundara in apa, alimentele sau obiectele de uz casnic igienizate, confirmand superioritatea ozonului in fata celorlalte substante dezinfectante.

CARACTERISTICI
Igienizatorul TIENS pentru carne, legume si fructe este un produs electrocasnic indispensabil in locuintele si birourile moderne si are numeroase utilizari datorita actiunii sale de purificare si dezinfectare:

neutralizeaza bacteriile si elimina substantele chimice din carne, legume si fructe, reface potentialul nutritiv si gustul alimentelor

Apple Google Store iTunes Google Play