Ingrijire la domiciliu pentru varstnici

Valabil din 23.12.2016 11:33:20
Descriere

Aveti nevoie de o ingrijitoare de incredere, calda, responsabila si cu experienta in ingrijirea varstnicilor la domiciliu? Comunitas Help – Furnizor de servicii de ingrijire la domiciliu pentru persoane varstnice va ofera solutii personalizate si adaptate nevoilor concrete ale persoanelor dragi din viata dvs., astfel incat procesul de ingrijire sa fie unul eficient.

Personalul nostru este calificat in meseria de ingrijitoare batrani la domiciliu, ceea ce le confera competentele si abilitatile necesare pentru desfasurarea activitatilor cu persoane varstnice. Oferim un spectru larg de servicii de ingrijire la domiciliu pentru varstnici, la preturi foarte bune. In functie de situatia particulara a fiecarei persoane, ingrijitoarele noastre pot sa asigure de la asistenta si suport in cadrul sarcinilor zilnice, precum activitati de menaj, igiena personala, plata facturilor sau efectuarea cumparaturilor, pana la sustinere intensiva dupa o spitalizare sau recuperarea in urma unei boli.

Pentru mai multe informatii si solicitari, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 021.440.11.48 / 0744.500.176.

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play