Carucior electric handicap Permobil Chairman 2S

Valabil din 19.04.2017 15:44:57
Descriere

Magazin online specializat in vanzarea produselor ortopedice second hand vinde carucior electric Permobil Chairman 2s destinat destinat persoanelor cu deficiente locomotorii si persoanelor cu handicap.
Scaun cu rotile puternic si robust perfect pentru utilizarea in interior dar si in exterior.
Caruciorul electric este conceput pentru a oferi siguranta si confort, si dispune de un sistem de semnalizare si iluminare astfel incat poate fi folosit pe drumurile publice.
Scaun rulant ce se adapteaza cerintelor dar si nevoilor oricarui utilizator, se ajusteaza in pozitie verticala pozitie orizontala dar si pozitie inclinata in functie de necesitatile pacientului.
Acest scaun electric ergonomic este dotat cu functii precum tablou comanda cu joystick, de unde utilizatorul isi poate alege pozitia (verticala sau orizontala) dar si directia de deplasare.
Produsele sunt second hand dar sunt foarte bine intretinute. In momentul expedierii, acestea sunt ambalate in folie transparenta putand fi vazute. SE OFERA GARANTIE DE PANA LA 2 ANI. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat in anunt, de Luni - Vineri intre orele 9:00 - 17:00 sau pe

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play