Mutari mobila,Debarasari mobila veche Montaj mobila noua Transport marfa Evacuare moloz Cluj

Valabil din 01.01.2017 13:30:41
Descriere

prog:zilnic 8-22 ---Servicii de Mutari MOBILA,BAGAJE ieftin @manipulare marfa-mobila@Debarasare-Evacuare aruncare mobila veche,MOLOZ ,electrocasnice,ORICE@CURATENIE dupa Mutare-Debarasare @TAXI MARFA in CLUJ-NAPOCA@transport intern si international!CLIENTII fideli beneficiaza de discounturi de minim 10% , in functie de frecventa cu care apeleaza la serviciile noastre!Avand in vedere experienta si parcul auto pe care-l avem va putem raspunde in timp foarte scurt solicitarilor. In Cluj-Napoca timpul de raspuns, masina la adresa specificata de catre client, se face in maxim 30 min.Mutarea este perceputa ca o activitate STRESANTA, de aceea NAPOCA MUTARI vine in ajutorul dumneavoastra cu mutari in cel mai scurt timp si FARA distrugeri.ASIGURAM transportarea pieselor de mobilier sau materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta! MASINILE de transport sunt echipate corespunzator pentru a desfasura in bune conditii activitatii de mutare sau transport! PRETURILE oferite de reprezentantul nostru sunt preturi exacte, calculate pe baza informatiilor furnizate de client telephonic sau pe e-mail. ACESTEA nu se modifica decat daca apar modificari in plus sau in minus la inventarul pe baza caruia s-a intocmit oferta initiala! In 90% din cazuri mutarile sunt FINALIZATE in aceeasi zi, o garsoniera sau un apartament cu 2-3 camere putand fi mutate complet in 6-8 ore. ASIGURAM transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil!Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie Aveti garajul plin de lucruri vechi de care doriti sa scapati? Va schimbati mobila si nu aveti unde sa o depozitati pe cea veche? Trebuie sa debarasati molozul ramas in urma constructiilor? Daca da, va asteptam sa ne contactati!

Costul serviciilor noastre este DECENT, mutarea se face cu mare grija fata de bunurile dumneavoastra, iar masinile se aleg in FUNCTIE de volumul mobilierului.

Pentru mutari al caror PRET nu poate fi stabilit prin TELEFON, ne deplasam GRATUIT pentru oferta de pret!

Va rugam specificati toate DETALIILE legate de mutare !

NAPOCA MUTARI asigura si serviciile CONEXE mutarii:

impachetare - despachetare,
demontare - remontare,
incarcare - descarcare,
transport,
plasarea mobilierului in incaperi conform INDICATILOR clientului! Nu vom pleca pana nu sunteti complet satisfacut si multumit!

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play