mutari.debarasari .transport marfa.montaj mobila cluj

Valabil din 31.12.2016 15:42:22
Descriere

Servicii complete de mutare, debarasare si taxi marfa Cluj

Napoca Mutari asigura urmatoarele servicii: mutari, debarasari si transport marfa pe plan local Cluj-Napoca.
Aceste servicii se pot extinde, la cererea clientului la nivel national si international.

Preturi de la 50 lei. Clientii fideli primesc discounturi de minim 10%.

Avand in vedere experienta si parcul auto pe care-l avem va putem raspunde in timp foarte scurt solicitarilor. In Cluj-Napoca timpul de raspuns, masina la adresa specificata de catre client, se face in maxim 30 min.

Asiguram transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumparate pina la usa ta!

Asiguram transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil!
Oferim servicii specializate de asamblare mobila impachetata Dedeman, Ikea, Praktiker, Jysk, E-mag si orice alt tip de mobilier: - Montaj si asamblare mobila la comanda - Montare mobila de bucatarie - Suspendare corpuri mobila de bucatarie, - Debitare / decupare blat si polite - Instalare incorporabile: masini de spalat vase, chiuvete, baterii - Montaj mobila de sufragerie - Montare canapele extensibile si fixe - Montaj mobila dormitor: sifonere, paturi, noptiere - Montaj corpuri suspendate, cuiere, polite, biblioteci, mobilier baie.Achizitionarea unei noi piese de mobiler necesita in marea majoritate a cazurilor montaj. Orice vine intr-o cutie si trebuie sa fie : asamblat, instalat, agatat, montat pe perete chiar si decupat, aceasta este specialitatea noastra. Personalul nostru calificat in montarea mobilei poate veni direct la dumneavoastra acasa sau la birou pentru a se ocupa de montajul mobilei. Noi suntem sursa dumneavoastra pentru calitate, fiabilitate si maiestrie in montarea mobilei.CLUJ-NAPOCADebarasare mobila veche CLUJ din vile sau apartamente. In situatia in care va aflati cu casa plina de vechituri si lucruri deteriorate, are rezolvare la numarul afisat. Chiar din 2007, cand am pus acest serviciu neglijat pe piata, noi va transmitem cea mai degajata forma sa va descotorositi de corpurile de mobila folosita. Respectiv : personal ce se ocupa de destramarea mobilei, de incarcare si de transportat. Evacuam si materiale plastice, haine, paturi, linoleu, tigai, frigidere, vechituri. Poate fi vorba de pat, linoleu sau televizor, continutul din debara daca aveti nevoie sa-o eliberati. Debarasare mobila veche CLUJ cu utilitare de 3,5 tone indiferent de strada. Serviciul de debarasare mobila deteriorata fiind la dispozitie oricare ar fi zona!Pretul pentru transportul molozului/mobilierului se calculeaza in functie de etajul de la care trebuie carat, distanta unde trebuie relocat, cat si de dimensiunea si greutatea sa.Prin serviciul de colectare moloz se intelege ridicarea molozului direct din casa dumneavoastra si transportul acestuia pana la masinile noastre. Pentru molozul ambalat in saci de rafie, sacul se incarca la jumatate,

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play