Acest anunt nu este activ

Aparat Veinlite Led, Terapia cu lumina - Aparat SOTA LightWorks LW1

1.600 RON
Valabil din 04.10.2016 10:18:39
Descriere

Vand:

Aparat Veinlite Led, util pentru vizualizarea optima a venelor la adancimi variate si pigmente variate. Emite lumina portocalie si rosie (fiecare set de leduri poate fi actionat independent, dar si simultan), pentru vizualizarea venelor speciale (incluzand vene mici varicoase si vene capilare), respectiv vene mai adanci sau o patrundere mai buna prin pielea inchisa la culoare.
Aparatul are o baterie litiu-ion ce asigura utilizarea continua timp de 60-120 de minute (in functie de utilizarea individuala sau simultana a ledurilor) si apoi trebuie reincarcata cu ajutorul incarcatorului cu care aparatul este prevazut.
Aparatul a fost achizitionat in iulie 2013 la pretul de 2650 de lei si a fost utilizat de foarte putine ori, pentru vizualizarea venelor unei singure persoane.
***Pret: 1600 lei

Aparat SOTA LightWorks model LW1, neutilizat.
Sota Lightworks ofera beneficiile luminii si culorii pentru sanatate.
Beneficiile tehnologiei LED au fost bine documentate pentru om, aparatul SOTA LightWorks fiind util in terapia durerii.
Lumina si culoarea pot fi aplicate pe zone din corp, iar frecventele speciale stimuleaza usor electricitatea naturala a corpului.
Paleta principala este cu leduri cu lumina rosie si apropiat de infrarosu, iar celelalte doua palete suplimentare sunt, una cu lumina portocalie si galbena, iar cealalta cu verde si albastra
***Pret: 1100 lei

Apple Google Store iTunes Google Play