Vand 654 mp teren in cartier Grigorescu, strada Nojoridului, Oradea

29.430 EUR
Valabil din 17.10.2016 13:04:03
Descriere

Vand 654 mp de teren situat in cartierul Grigorescu, Oradea. Front la trei strazi: Str. Nojoridului (27.45 m), Str. Atanasie Popa (39.40 m), Str. Iustin Popfiu (14.46 m). Utilitati: apa, canal, iluminat public (la parcela); posibilitate de racordare la curent, gaz, rcs-rds. Pista de biciclete la 100 m de parcela. Ideal pentru constructie casa familiala, spatiu comercial sau birouri.

Cartierul Grigorescu e cea mai dinamica zona din municipiul Oradea. In ultimii ani, cartierul Grigorescu a cunoscut o dezvoltare impresionanta prin: extinderea infrastructurii rutiere (soseua Nojoridului cu pista de biciclete si pasaj rutier pentru o mai buna conectare cu centura si centrul orasului); extinderea tuturor utilitatilor (apa, canal, curent, gaz, rcs-rds); cresterea numarului de constructii din zona; contruirea Parcului Comercial Eurobusiness II Oradea., suprafata totala: 654, Front stradal: 27
Alte caracteristici:

  • Nr. Fronturi: 3
  • Latime drum acces: 14
  • Destinatie: Birouri, Rezidential, Comercial
  • Alte caracteristici: Oportunitati de investitie, La sosea
  • Alte detalii pret: 45 Euro/mp negociabil.
  • Descriere emotionala: Cartierul Grigorescu e cea mai dinamica zona din municipiul Oradea. In ultimii ani, cartierul Grigorescu a cunoscut o dezvoltare impresionanta prin: extinderea infrastructurii rutiere (soseua Nojoridului cu pista de biciclete si pasaj rutier pentru o mai buna conectare cu centura si centrul orasului); extinderea tuturor utilitatilor (apa, canal, curent, gaz, rcs-rds); cresterea numarului de constructii din zona; contruirea Parcului Comercial Eurobusiness II Oradea.

Acces:
  • Amenajare strazi: Iluminat stradal, Asfaltate

Utilitati:
  • Utilitati Generale: Apa, Canalizare, Utilitati in zona, Gaz, Curent

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play