Teren Drumul Taberei - Cartier Brancusi, 1800mp

220 EUR
Valabil din 19.01.2017 10:32:43
Descriere

Terenul intravilan este pozitionat in partea de vest a Bucurestiului, in zona Drumul Taberei, pe Drumul Valea Doftanei. Terenul se afla intre blocurile noi ale cartierului Brancusi, vis-a-vis de parcul Constantin Brancusi. Zona este intr-o continua dezvoltare, avand deja create o infrastructura si majoritatea facilitatilor necesare locuitorilor unui cartier.

Terenul are o suprafata de 1800mp, in forma dreptunghiulara, cu urmatoarele dimensiuni: deschidere la drum asfaltat (cu trotuar si utilitati) de 13ml si o lungime de 140ml. Cartierul „Brancusi” are o suprafata care include blocuri de locuinte pentru tineri si o zona cu vile. Primaria Sectorului 6 a investit in lucrari de viabilizare a cartierului (aductiune a apei, canalizare, sistematizare verticala, strazi, iluminat public, parcaje, alei pietonale si alei de acces). Cele mai multe blocurilor aflate in cartierul Brancusi au regim de inaltime S+P+4, cu exceptia unui singur bloc care a ridicat deja 13 etaje peste parter (la 100m distanta de teren). S

tatia de masina este la 50m distanta (autobuz 168 cu traseu Drumul Valea Doftanei-Gara de Nord-Piata Victoriei-Piata Romana), iar viitoarea statie de metrou, Valea Ialomitei, se afla la aproximativ 10 minute mers pe jos, langa capatul de autobuze si troleibuze (liniile 90, 93, 150, 221, 458).

Pozitia terenului ofera o intrepatrundere echilibrata intre natura si urbanism, intre liniste si viata metropolitana deoarece va bucurati de multa liniste, aer curat, spatii cu verdeata, iar dinamismul din centrul Capitalei se afla la doar 20 minute distanta.

Utilitatile sunt la marginea terenului: apa, gaze, canalizare, electricitate.

In imediata apropiere, beneficiati de gradinite, scoli, after-school, licee, supermarketuri (Mega Image la 5 minute, Lidl la 7 minute, Kaufland la 10 minute), restaurante, farmacii, centru medical (la distanta de 50m), diverse magazine utile. Terenul este ideal pentru constructie de blocuri cu locuinte, cladiri cu diferite destinatii (birouri, magazine etc.), case/vile, supermarket s.a.m.d.

Pretul este de 220 Euro/mp.

Pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati telefonic., suprafata totala: 1800, Front stradal: 13
Alte caracteristici:

  • Nr. Fronturi: 1
  • Alte caracteristici: Acces auto, Oportunitati de investitie, La sosea

Acces:
  • Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport

Utilitati:
  • Utilitati Generale: Utilitati in zona

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play