2500 mp teren intravllan Ghimpati, jud Giurgiu, acces la E70, DN6 14899 Euro/teren

14.899 EUR
Valabil din 26.12.2016 18:24:46
Descriere

Vand teren intravilan, ieftin ca Braga, intr-un moment ideal pentru investitii imobiliare, situat la al treilea stalp de electricitate, de la pepinierea franceza spre Ghimpati, conform pozelor atasate, cu deschiderea de 16 m, pentru casa sau firma, in Ghimpati, cu electricitate, acces direct la drumul european E 70, pentru cei care vor sa faca investie profitabila, amortizabila-n termen scurt, si profit maxim.
Ideal pentru punct de colectare legume, fructe, plante medicinale sau camping cu casute, corturi, statie de incarat GPL si/sau statie pentru incarcare automobile electrice, gratar, bauturi, vanzare flori taiate sau in ghivece.
Pozitia terenului are marele avantaj, ca poti pune panourile publicitare-n curte, sa ai cea mai eftina si pertinenta reclama. Cea mai atractiva si eficienta reclama, este fumul de mici, ce aduce instantatneu ploaia-n gura si usuca gatul la vederea unui dozator de bere.
Panourile pot fi vazute de mii de soferi si calatori, ziua si noaptea. In zona. Cei din masini n-au undea manca o friptura, un mic, o ciorbita, un peste la gratar, un nes, o cafea, o racoritoare cumpara un pachet de tigari sau calatorii chiar o bere rece. Cine cumpara terenul are unde oferi toate acestea si mai ales cui.
Marfa sau/si servicii sa aveti de vanzare, ca cererea este maxima si oferta minima sau chiar inexistenta-n zona. Practic fara concurenta. Terenul are impozitul platit la zi. Dumnezeu ne da dar nu ne baga si-n traista.
, suprafata totala: 2500, Front stradal: 16

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play