Vând hala industrială, birouri si teren intravilan in Cluj-Napoca

730.000 EUR
Valabil din 03.10.2016 03:49:26
Descriere

Proprietar producator de structuri metalice, in plina dezvoltare, se reloca odata cu extinderea capacitatilor sale de productie. Actualul sediu social promovat spre vanzare este situat pe Calea Baciului 2-4, in intravilanul orasului Cluj-Napoca, fiind locat in incinta platformei Euro Park Development.

Proprietatea cuprinde un spatiu de tip open space cu destinatia productie si depozitare in suprafata de 1336 mp, o zona pe 2 nivele alocata birourilor si altor spatii administrative in suprafata de 200 mp si o platforma betonata in suprafata de 5000 mp.

Hala de productie este modernizata, cu podea din beton elicopterizat si nu necesita investitii suplimentare, in timp ce spatiul pentru birouri este finisat si dispune de toate utilitatile. Exista 20 de locuri de parcare, acces TIR, acces cladire securizat. Constructia este din beton armat si panouri tabla cu geamuri termopan. Proprietatea permite extinderea capacitatilor de productie conform reglementarilor cadastrale in vigoare.

Companii invecinate situate pe platforma industriala Euro Park Development din zona Calea Baciului nr.2-4: Amera Tower, Groupama, E-On, Ramplast, SEA Romania, AX Perpetuum, Pralina Factory.

Termen de eliberare a actualei locatii: primavara 2017 - ca urmare a relocarii personalului, mobilierului si echipamentelor in viitorul sediu administrativ, respectiv viitoarea hala de productie.

Suprafata teren 5000 mp, suprafata desfasurata constructie 1526 mp.

Pretul halei este de 730.000 euro + TVA, negociabil., incalzire: Gaz, numar etaj: 2, numar camere: 10, numar loc de parcare: 20, suprafata utila: 1526, suprafata totala: 5000, anul constructiei: 2009

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play