Vand casa la tara

15.000 EUR
Valabil din 03.01.2017 07:02:49
Descriere

Vand casa de vacanta in com. Dor Marunt, jud. Calarasi, 80 mp formata din trei camere, bucatarie, baie, veranda, pivnita, o soba, geamuri termopan, usi interioare noi din stejar, gratii la geamuri si usa intrare lemn, o usa intrare metalica, sistem alarma. Casa din paianta este acoperia cu tigla.
Consolidata la temelie prin brau de beton armat, pereti interiori (plasa de buzau) si exterior (sarma impletita pe cuie) cu ciment la prima mana.
Interior, exceptand o camera, este tencuit/finisat cu ciment si pardoseala din beton si din lemn, fara gresie si faianta, cu teava trasa prin pereti la baie si bucatarie pentru instalatia sanitara (nu este montata). Instalatia electrica partial refacuta din cupru.
Teren curte de 2000 mp cu alei si fantana (inaltime totala 15 m cu 10 m apa si diametru 80 cm, cu corespondenta prin canal in pivnita pentru hidrofor (nu este montat), cu capac metalic) betonate, bolta vita de vie, pomi fructiferi, curte imprejmuita cu gard plasa sarma si porti metalice. Acoperisul necesita unele reparatiie ori schimbare, nu ploua in casa.
Posibilitate conectare la gaze si apa.
Pretul este fara mobilier. Pentru mobilierul existent se majoreaza pretul, negociabil.
, numar etaj: 1, numar camere: 3, numar bai: 1, suprafata utila: 80, suprafata totala: 2000, suprafata construita: 85, anul constructiei: 1974, Accept schimburi

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play