URGENT Vanzare apartament 3 camere Iancului mobilat utilat an 1981 reabilitat termic

68.000 EUR
Valabil din 26.09.2016 13:17:28
Descriere

Agentii: 69.000EURO din care Comision agentie 1%
Particulari: 68.000EURO
Particular Vand apartament 3 camere Iancului mobilat utilat confort 1 bloc 1981 (bloc rusesc din beton armat) reabilitat termic 2016, civilizat, 2 lifturi, semidecomandat, suprafata totala 70 mp, etaj 8/8 + etaj tehnic, administrare foarte buna, care se ocupa rapid de orice problema, intretinere mica (sunt apometre la apa, nu sunt repartitoare de caldura la calorifere, ceea ce este un plus).
Zona este foarte linistita, ferita de zgomotele de la bulevard, teava de gaze pentru centrala urca pana la etajul 8 pt. cine doreste sa se racordeze.
La parterul scarii sunt doua firme si camere supraveghere video de la parter pana la ultimul etaj.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat (exact cu tot ce este in el si se vede in poze). Are tot strictul necesar mutarii imediate, fara alte investitii suplimentare, este curat, zugravit, nimic stricat care sa necesite reparatii. Este ideal pentru familiile cu copii, dormitoarele si baile sunt situate de o parte si de cealalta a apartamentului, iar sufrageria, holul mare de la intrare si bucataria la mijloc.
Apartamentul cuprinde o sufragerie mobilata simplu (canapea/sofa fixa, 2 fotolii si masuta), 2 dormitoare mobilate (1.pat matrimonial+sifonier mare cu usi culisante+comoda+noptiere; 2.canapea mare extensibila, dulap, birou, corp mobil), 2 bai (baie mare cu cada si WC de serviciu), bucatarie mobilata modern cu dulapuri suspendate, etajera, picurator vase, dulap cu sertare, masa, scaune, 1 balcon (inchis cu geam termopan), 3 debarale (una mica, una pt. masina de spalat si una mare gen dressing).
Apartamentul este utilat (aer conditionat aproape nou, masina de spalat Indesit, frigider/congelator Indesit, aragaz inox Beko), parchet, geamuri termopan la toate camerele+balcon, obloane exterioare, gresie si faianta in bai, hol si bucatarie, calorifere aluminiu, usa metalica, apometre apa. Situat pe Elev Stefanescu nr.2 intersectie cu Avrig, la 3 minute de statia de metrou Piata Iancului si alte mijloace de transport, scoli, banci, farmacii, magazine.
Apartamentul este inchiriat din 7-oct. Vizionarile se fac o data pe saptamana, intr-o zi stabilita de comun acord. Cine e foarte hotarat si va dori sa vizioneze apartamentul, trebuie sa aiba in vedere ca nu va fi exact ca in poze (o parte din mobila a fost mutata intr-o alta configuratie si poate fi putina dezordine). Se poate vinde cu preluarea chiriasilor
NOTA: Va rog insistent sa va instiintati clientii!
-Cadastru/intabulare/impozit 2016
-Etaj tehnic-acopera o parte din suprafata apartamentului,la nici un bloc nu exista etaj tehnic care sa acopere integral toata suprafata unui apartament sau a mai multor apartamente,altfel s-ar fi numit mansarda/pod/etaj
-Terasa blocului este recent refacuta,cu garantie,nu au fost niciodata probleme cu infiltratiile
-Apartamentul nu e LUX.Daca era lux,pretul ar fi fost altul,cel mai bine sa fie amenajat dupa preferintele/gusturile fiecaruia, numar camere: 3, numar bai: 2, suprafata utila: 70, anul constructiei: 1981

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play