Apartament 3 camere Sinaia (In licitatie publica)Central

27.115 EUR
Valabil din 13.10.2016 10:11:45
Descriere

Apartament cu 3 camere si dependinte in suprafata construinta de 54 mp situat in Sinaia, str.Horea Closca si Crisan,parter.
Imobilul se valorifica in procedura de executare silita prin licitatie publica - BEJ Tanase Dragos Iulian
Ce inseamna o licitatie?
Vanzarea la licitatie este modalitatea prevazuta de lege pentru valorificarea bunurilor executate silit. Participarea la licitatie este conditionata de:
plata unei cautiuni de 10% din pretul de pornire al licitatiei
depunerea unei oferte de cumparare
Garantia de 10% se restituie in cazul in care nu castigati licitatia. Licitatia se desfasoara in mod public, executorul va oferi spre vanzare imobilul, prin trei strigari succesive, la intervale de timp care sa permita supralicitari.

Daca nu se obtine pretul de incepere a licitatiei, la acelasi termen bunul va fi vandut la cel mai mare pret oferit. Vanzarea se va putea face chiar daca se prezinta o singura persoana care ofera pretul de la care incepe licitatia.

In termen de 30 de zile de la adjudecare, adjudecatarul trebuie sa plateasca pretul bunului, din care se va scadea suma de 10% avansata. In caz de neadjudecare licitatia va fi reluata, urmand a se intocmi alt anunt de vanzare., Etaj: Parter, numar camere: 3, suprafata utila: 54, Licitatie / executare

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play