Dambovita, amenajat, mobilat si utilat

44.500 EUR
Valabil din 27.10.2016 11:21:28
Descriere

Eugene Estate va propune spre vanzare, in exclusivitate, un apartament cu doua camere, nedecomandat, confort II, cu o suprafata utila de 42 MP, situat la etajul 4, intr-un imobil cu regim de inaltime P+5E, imobil anvelopat termic. Pozitia imobilului va ofera acces usor la mijloacele de transport in comun, supermarket-uri, scoli, parcuri. Apartamentul are urmatoarea compartimentare: 2 camere, bucatarie, baie cu geam, balcon integrat in suprafata dormitorului, hol de acces. Beneficiaza de amenajari: usa de acces metalica, ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet laminat, izolatie interioara, instalatie electrica, sanitara si termica refacuta, aparat de aer conditionat. Confortul termic este asigurat de la reteaua de termoficare a orasului, dar exista posibilitate de montare centrala termica proprie. Se vinde complet mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0786180887.
Informatiile tehnice au caracter informativ, ele fiind preluate de la proprietar
, incalzire: Incalzire centralizata, numar etaj: 5, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 42, anul constructiei: 1979

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play