Acest anunt nu este activ

Coiciu - Kamsas Apartament 2 camere in vila 74mp etaj 1/3 constructie 2016 cu loc de parcare inclus

55.000 EUR
Valabil din 23.11.2016 11:39:22
Descriere

Va propun spre achizitie apartamente cu 2 camere in vila P+2E+3E retras situata in zona Coiciu-Kamsas pe Strada Topoloveni Nr. 2. Acest condominiu este compus din numai 7 apartamente, fiecare unitate locativa avand atribuit un loc de parcare in proprietate (in curtea imobilului). Constructia este realizata pe cadre si stalpi din beton armat, cu zidarie din BCA, izolata exterior cu termosistem 5cm, finisata exterior cu tencuiala decorativa. Apartamentele se predau la stadiul de ``ALB`` care include urmatoarele dotari si finisaje: exterior finisat, spatiile comune finisate (casa scarii- pardoseli marmura cu mana curenta din Pexiglas Extrudat acoperit cu balustrada aluminiu, curtea pavata cu pavele modulare, gardul si inprejmuirea proprietatii realizate), geamuri termopan PVC Rehau 6 camere cu bariera termica montate, zidarie interioara tencuita-gletuita-finisata si aplicat primul strat de vopsea lavabila alba, pardoselile finisate cu sapa elicopterizata, instalatia de gaze naturale trasa in apartament (2 focuri), instalatia electrica realizata integral din cupru (fara prize si intreruptoare), instalatie curenti slabi (internet, telefonie, cablu TV) realizata, instalatii sanitare si termice realizate din PPR cu bariera termica (fara calorifere si obiecte sanitare), balcoane finisate cu gresie de exterior import Spania, balcoane delimitate cu PEXIGLAS EXTRUDAT de exterior cu garantie 30 ani impotriva ingalbenirii (oferita de producator) import Germania iluminat cu banda led acoperit cu balustrada aluminiu si usa metalica blindata STARK SICUREZZA (import Italia- pret catalog 850 Euro + TVA) cu inchidere multipunct ``cheie barba dubla sistem CISA ``montata la intrarea in apartament. Nu se percepe comision de la cumparator !

Preturi apartamente –

Apartament 1- Situat la Parter cu vedere in fata – Suprafata utila 62,19mp + 3,63mp balcon (Total 65,82mp) + loc de parcare proprietate – se vinde semifinisat cu gresie si faianta import Spania montata in baie, parchet laminat trafic intens 12mm si usi interior import Italia – Pret 55.000 Euro – Comision 0% Pentru Cumparator !

Apartament 2 – Situat la Parter cu vedere in spate – Vandut

Apartament 3 – Situat la Etajul 1 cu vedere in fata – Suprafata utila 65mp + 8,90mp balcoane (total 73,90mp) + loc de parcare proprietate – se vinde la `` Alb`` conform descrierii de mai sus – Pret 55.000 Euro Comision 0% Pentru Cumparator !

Apartament 4 – Situat la Etajul 1 cu vedere in spate – Suprafata utila 65,12mp + 5,26mp balcon (total 70,38mp) + loc de parcare proprietate – se vinde la `` Alb`` conform descrierii de mai sus – Pret 55.000 Euro Comision 0% Pentru Cumparator !

Apartament 5 – Situat la Etajul 2 cu vedere in fata – Suprafata utila 65,11mp + 8,54mp balcoane (total 73,65mp) ) + loc de parcare proprietate – se vinde la `` Alb`` conform descrierii de mai sus – Pret 55.000 Euro Comision 0% Pentru Cumparator !

Apartament 6 - Situat la Etajul 2 cu vedere in spate – Suprafata utila 67,21mp + 5,, numar etaj: 3, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 74, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play