Apartament de doua camere, spre achizitionare- ISG Residence II

79.920 EUR
Valabil din 04.10.2016 14:58:23
Descriere

Ansamblul rezidential ISG RSIDENCE II, va pune la dispozitie, spre achizitionare un apartament de doua camere, direct dezvoltator, decomandat, cu o suprafata utila de 60 m.p., format dintr-un hol din care se intra intr-o sufragerie spatioasa, un dormitor, o bucatarie, o baie si un balcon care face legatura dintre sufragerie si bucatarie.

Amplasarea este una centrala a Bucurestiului, pe strada Fabrica de Chibrituri, in zona Filaret, langa Parcul Carol, la doar 20 de minute de Piata Unirii si la 10 minute distanta fata de Parcul Tineretului.

Ne diferentiem prin locatie, design si arhitectura, elemente pe care va invitam sa le descoperiti chiar dvs. in cadrul unei vizite cu agentii nostri imobiliari.

Finisajele folosite sunt de inalta calitate si imbina rafinamentul culorilor pastelate, neutre, cu imaginatia care da viata spatiului, prin amenajari personalizate. Apartamentul include numeroase utilitati: finisaje premium, acces la internet, cablu TV, confort termic datorita incalzirii cu centrala proprie si ferestre de tip termopan PVC cu cinci camere.

Pentru mai multe informatii si detalii va invitam la o vizionare!

Puteti sa ne contactati la numarul de telefon: 0751075989, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 2, Confort: 1, Compartimentare: Decomandat, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 60, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play