Imobil Cuza Voda 49 se inchiriaza

7 EUR
Valabil din 03.12.2016 09:33:59
Descriere

Regim de inaltime S+P+2
Anul constructiei 2016

Suprafata de inchiriat 300 mp utili dispusi simetric in cate 100 mp pe cele 3 nivele parter, etaj 1 si demisol.

Nivel chirie de la 7 Euro/mp, TVA 0. Posibilitate de acces separat pentru fiecare nivel in parte.

Se poate inchiria partial, dar in cazul inchirierii intregii suprafete de 300 mp pretul/mp este flexibil in functie de termenele si conditiile stabilite intre parti.

Localizare langa intrarea in receptia Hotelului Corso. Imprejurimi: Primaria Municipiului Buzau, Trezoreria si sediul ANAF, Tribunalul Buzau, Protectia Consumatorului, Directia Judeteana de Metrologie, Inspectoratul in Munca, birouri notariale, avocatiale, executori judecatoresti, principalele filiale bancare, centrul comercial Winmarkt, hipermarketurile Carrefour si Profi, hoteluri si restaurante selecte, statii de transport in comun, spatii verzi.

Pozitionare in centrul istoric al orasului Buzau pe pietonalul Cuza Voda si in nodul de trecere pentru cartierele Obor, Micro 3, Dobrogeanu Gherea, Brosteni, Dorobanti 1+2 si Sala Sporturilor.

Detalii constructie:
Subsolul construit exclusiv din beton armat;
Parterul, etajul 1 si 2 construite din cadre de beton armat si caramida;
Sistem de izolatie cu polistiren de 10 cm eps 80;
Tamplarie termopan cu 3 foi de geam;
Curent monofazic sau trifazic;
Acces din pietonalul Cuza Voda, dar si din Str. Piata Teatrului;
Trafic auto si pietonal intens;
Locuri de parcare.

Interiorul si exteriorul sunt in curs de amenajare ceea ce reprezinta un avantaj pentru viitorul locatar care poate amenaja si compartimenta conform necesitatilor sale. Disponibiliate imediata pentru inchiriere si amenajare.

Ideal pentru clinica medicala sau infrumusetare, birouri de orice fel, institutii, retail, banking, horeca, wellness sau orice fel de activitate comerciala.

Cele mai bune detalii pot fi stabilite telefonic la 723 - arata telefon - , email sau direct la locatia imobilului., Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Gri, numar etaj: 2, numar loc de parcare: 3, suprafata utila: 300, suprafata totala: 215, suprafata construita: 300, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play