Acest anunt nu este activ

Cladire birouri S+P+4E, Str.Clemanceau 11,Pta Romana

18 EUR
Valabil din 10.10.2016 16:17:31
Descriere

Societate, inchiriaza cladire Offices S+P+4E, situat in str. Clemanceau nr 11, sector 1, Bucuresti, in zona Pta Romana, la un 1 minut de Ateneul Roman, cu suprafata totala cca 1500 mp din care 100 mp terase. Imobilul este finalizat, dispune de parcare subterana pe un nivel si spatii de depozitare in subteran.

Spatiile de birouri se inchiriaza in regim de open space, integral sau pe un singur nivel, au finisaje de calitate si sunt dispuse astfel :
* la parter, este receptia, casa scarii, lift, hol si o toaleta.
* etajele 1,2,3,4 se prezinta in regim de open space pentru birouri, cu suprafete cuprinse intre 200,00 mp pana la 350,00mp, sali de conferinta, terase, camere tehnice, camere server, hol, lift, casa scarii, oficiu bucatarie si toalete.

Imobilul are clasa energetica A, cu urmatoarele dotari:
*sistemul de incalzire, exista centrala termica pe intreg imobilul, incalzirea se face cu convectoare de pardosela, contorizarea si monitorizarea este prevazuta prin sistem BMS.
*sistemul de climatizare, se realizeaza prin tavane reci.
*pardoseala, este din sulfat de calciu cu grosime de 28 mm, exista Centrala de incendiu.
*sistemul de ventilatie, este prevazut cu Centrala de Tratare aer proaspat, cu control al temperaturi pe fiecare birou prin termostat de camera, cladirea este prevazuta si cu sistem de ventilatie natural, actionate prin intermediul sistemului BMS al cladiri, cat si Centrala de Vreme.
*spatiile pe fiecare nivel, dispun de retea IT, camera server / rack uri.
*instalatii electrice, iluminatul este in intregime LED, iluminatul din birouri, este prevazut cu sistem DALI astfel incat fiecare spatiu este independent in regalarea intensitatii luminoase in functie de iluminatul exterior, prin intermediul senzorilor de prezenta, intensitate luminoasa.
Toate tablourile electrice sunt prevazute cu contorizare si monitorizare in sistemul BMS.
*sistemul BMS, ( sistem Schneider, integrat, atat M-BUS cat si KNX., controleaza toate sistemele din cladire : HVAC, contorizare, iluminat , geamuri, jaluzele, incendiu etc.
*Imobilul Offices, S+P+4E, are sistem control acces, sistem antiefractie si antiincendiu, lift tip Schindler, rolete exterioare la geamuri pentru protectie solara, tamplarie termopan, cu jaluzele integrate, controlate cu sistemul BMS al cladirii, imobilul este prevazut cu Grup Electrogen, etc.
*Consumurile de energie electrica, gaze naturale, apa/canalizare, sunt contorizate pe fiecare nivel, centralizat in sistemul BMS al cladirii, se achita separat.
etc.)

Pretul chiriei pentru imobilul de birouri, este variabil:
• pentru spatiul integral de P+4E, este de 18 euro/mp/luna + TVA
• chiria pe un etaj, este de 20 euro/mp/luna + TVA.
Preturile sunt usor negociabile, in functie de destinatie, de suprafata si de durata inchirierii.
Firme specializate, vor asigura serviciile de paza, intretinerea echipamentelor, curatenia si Administrarea cladirii, acestea se vor achita separat., numar etaj: 4, numar loc de parcare: 11, suprafata utila: 1500, suprafata totala: 2400, suprafata construita: 2300, anul constructiei: 2016

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play