BIROURI DE INCHIRIAT DUMBRAVITA

6 EUR
Valabil din 24.03.2017 19:58:09
Descriere

Inchiriez spatii birouri intre 25mp si 50mp in cea mai inalta cladire din Dumbravita. Pozitie si vizibilitate excelenta, fiind situata inainte de Kaufland pe stanga cum intri in Dumbravita dinspre Timisoara, cu finisaje bune, parcare generoasa, acces usor din si inspre Timisoara / Dumbravita. In cladire se desfasoara urmatoarele activitati: notariate, IT, contabilitate, oftalmologie, turism, transport, limbi straine, cursuri bune maniere pentru copii, imobiliare, cadastru, PSI, website-uri, studio tatuaje, institutii de credit, atelier croitorie, cabinet psihologic, etc..
Vecinatati: Kaufland, statie mijloace transport in comun, spalatorie auto, restaurant, baza sportiva.

Cladirea este comerciala / business center (spatii comerciale si birouri), vizibilitatea mare (fiind prima la intrare e cea mai mare vizibilitate, usor de directionat clientii, dezvoltarea frumoasa cu multe locuri de parcare (parcare + extinderea din spate cu bariera + dezvoltare teren - OZN, cea mai frumoasa din tara ).
- mijloace in comun, restaurant / supermarket / supermarket bio / sala fitness in apropiere
- tot ce am facut in cladire am facut ca pentru noi, (finisajele, materialele utilizate, dimensiune parcare, facilitati vrem sa facem: acces card / cu telefonul, sala de mese

Nu pierde ocazia si contacteaza-ne acum., numar etaj: 6, numar loc de parcare: 74

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play