Acest anunt nu este activ

Tineretului - Serban Voda apartament 3 camere

950 EUR
Valabil din 20.09.2016 09:35:09
Descriere

Parcul Tineretului Imobil constructie 2016, cu trei apartamente pe etaje diferite, ce se pot inchiria separat, fiind total decomandate si independente, cu contoare de gaz, de curent si apometre proprii.

Fiecare apartament dispune de doua dormitoare mari, dresinguri, living generos cu bucatarie deschisa, mobilata si utilata la cel mai bun nivel de calitate, doua bai moderne complete, balcoane cu vedere la parc, boxa incapatoare la subsol, loc exclusiv de parcare, videointerfon, cablu, internet-TV, centrala proprie pe gaz , doua zone de aer conditionat si poate fi inchiriat complet mobilat, semimobilat sau nemobilat.

Imobilul se poate inchiria in totalitate, cele 9 camere, 6 holuri, 6 bai complete, 3 bucatarii complete, 2 balcoane inchise, 2 terase cu vedere spre parc si 4 locuri de parcare exclusive, permitandu-i sa se preteze la activitati lucrative, sau, separat, pe apartamentele aflate pe etaje diferite.

Pret apartament . 950E/luna.

Pret vila 2850E/luna.

, Incalzire: Centrala proprie, Etaj: Etaj 1, numar etaj: 2, numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 80

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play