Acest anunt nu este activ

Reducere la 700 eur ptr perioada lunga ap. 3 camere lux si garaj subteran

800 EUR
Valabil din 06.10.2016 12:30:41
Descriere

Imobilul este amplasat central, intr-o zona cu trafic redus pe Splaiul Protopop Melatie Draghici. Amplasarea langa Bulevardul Tache Ionescu, o artera principala a orasului, asigura o legatura rapida cu principalele obiective ale orasului. In imediata apropiere sunt amplasate statii de calatori pentru mijloacele de transport in comun (autobuz 46, troleibuz 11, tramvai 2 si 6).
Descriere:
Apartamentul este decomandat si mobilat. Este compus din hol, bucatarie deschisa, living, dining, 2 dormitoare,2 bai. Bucataria este complet mobilata si utilata cu electrocasnice Ariston – gama de lux (plita, cuptor electric, hota, frigider incorporabil, masina de spalat vase). Finisaje:
Apartamentul dispune de finisaje de buna calitate: pereti interiori finisati cu vopsea lavabila; usi celulare de interior; tamplarie exterioara din profile PVC cu geam termopan; rulouri electrice; tamplarie interioara cu furnir natural; parchet triplustratificat in camere, gresie si faianta in baie si bucatarie; obiecte sanitare portelanate Duravit in baie; usa intrare din cadru metalic; aer conditionat, videointerfon., numar camere: 3, numar loc de parcare: 1, numar bai: 2, suprafata utila: 109

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Apple Google Store iTunes Google Play