Okazie! GPS Smailo HD 4.3" Harta ROMANIA si FULL EUROPE

239 RON
Valabil din 14.10.2016 12:06:45
Descriere

and GPS Smailo Hd 4.3" cu harta Romaniei si FULL EUROPE

Aspect estetic 10/10 fara urme de uzura, produsul fiind extrem de putin folosit, arata ca NOU.

Pachet complet contine : GPS, husa protectie material textil. cutie originala, stativ parbriz, incarcator auto, manual de utilizare, cablu USB.

Daca va doriti o navigare rapida si sigura, sistemul de navigatie Smailo HD 4.3 este solutia. Ecranul wide cu o diagonala de 4.3" asigura afisarea clara a traseului ce urmeaza a fi parcurs, incluzand detaliile hartilor si instructiunile de drum.
Printr-o simpla atingere a ecranului introduceti destinatia dorita iar Smailo HD 4.3 va ghideaza pas cu pas in 28 de limbi.
Datorita designului super slim, cu carcasa eleganta, rotunjita la colturi, il puteti strecura cu usurinta in buzunar sau in geanta si sa il folositi in modulul Pieton pentru explorarea la pas a oraselor si imprejurimilor. Ecranul plat cu diagonala de 4.3" ofera o calitate excelenta a imaginii. Vedeti in detaliu fiecare manevra de pe traseu, puteti viziona fotografii si secvente video, fie ca va aflati blocat in trafic sau intr-o pauza in parcare, transformand navigarea intr-o experienta placuta. Receptorul GPS performant MediaTek permite receptia semnalului GPS la scurt timp dupa ce ati pornit sistemul de navigatie.
Cautarea inteligenta a adreselor se face rapid, iar functia de auto-completare a denumirii strazii sau orasului afiseaza numai combinatii de litere cu sens, deci adrese reale. Functia "Asistenta Banda de Circulatie" va ghideaza in interesectiile necunoscute, cu mai multe optiuni, afisand clar semnele de circulatie, distanta pana la urmatoarea schimbare de directie, schema intersectiei, impreuna cu sagetile care indica banda corecta.

Pret FIX

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play