Acest anunt nu este activ

Vand Afacere la cheie - Printing Publicitar si Decoratiuni

37.000 EUR
Valabil din 26.09.2016 17:27:33
Descriere

Vindem afacere la cheie in domeniul productiei de stickere, tablouri canvas si printing publicitar. Afacerea in prezent este functionala si profitabila avand portofoliu de clienti si gama larga de produse, inclusiv magazin virtual, prin urmare o veti prelua in plina activitate.

In pret sunt incluse:

- Magazin on-line cu peste 700 de produse (stickere decorative, tablouri canvas, wallpapere, etc). Magazinul primeste comenzi zilnic din intreaga tara.

- Peste 1700 de clienti inregistrati in magazinul on-line.

- Pagina de Facebook cu circa 24.000 like-uri.

- Imprimanta LATEX de productie, Printeaza perfect la rezolutie foto, din rola la latimea maxima de 152 cm, in 6 culori pe orice material: canvas (tablouri), fototapet, autocolant (wallpapers, roll-up, bannere, etichete, stickere, colante auto), hartie foto (postere, afise), backlit film, etc.Este o imprimanta pe care te poti baza, ce poate printa 24 ore din 24 / 7 zile din 7. Daca aveti ce sa-i dati de lucru isi scoate banii in cateva luni. Software-ul de RIP, Caldera este inclus.

- Imprimanta foto pentru print de interior, tip HP DesignJet Z5200 PostScript. Printeaza pe coala sau din rola, latimea maxima a printului fiind de 111 cm. Printeaza perfect la calitate foto in 8 culori pe orice material: canvas, satin, hartie foto, autocolant, backlit, etc.

- Trimmer lungime 1,6 metri. Este un echipament pentru finisare si taiere perfecta a materialelor publicitare. Este nou.

- Cutter Plotter 128 cm. Dotat cu motor pas cu pas. Taie cu precizie dupa desen vectorial. Include functie de decupare pe contur. Software inclus.

- Cutter Plotter profesional, latime 160 cm. Dotat cu motor servo, silentios. Taie cu precizie dupa desen vectorial. Include si decupare pe contur. Software inclus.

- 2 Calculatoare tip statii grafice, avand configuratii ce includ procesoare Intel Xeon, 8 respectiv 12 Gb de Ram, placi video pentru grafica, etc, SO Linux respectiv Windows 10 cu licenta, si de asemenea licenta de Corel Draw X7.

- Materii prime si materiale estimate la circa 2-3.000 Euro.

- Echipamente birotica.

- Alte scule, dispozitive, unelte necesare in activitatea de productie.

- Mobilier (banc de lucru, mese, scaune, dulapuri).

In caz de preluare a afacerii, se asigura pregatire si training la predare pentru echipamentele si activitatile derulate.

Daca se doreste se poate prelua inclusiv locatia actuala, chiria fiind de circa 1.200 RON / luna pentru circa 50mp. Avantajul pastrarii locatiei este ca sunteti in aceeasi cladire cu cel mai mare furnizor de materiale specifice. Nu veti crea stocuri, orice comanda putand-o onora rapid in urma aprovizionarii in maximum o ora de la furnizor.

Este o afacere ce o puteti extinde oricat de mult. La nivelul la care o vindem in prezent poate fi deservita si de un singur lucrator cu studii medii.

Apple Google Store iTunes Google Play