Acest anunt nu este activ

Promotia 5 - Cumperi igienizatorul pentru carne, legume si fructe si primesti GRATIS ozonatorul

1.440 RON
Valabil din 27.10.2016 11:27:15
Descriere

Promotia 5 - Cumperi igienizatorul pentru carne, legume si fructe si primesti GRATIS ozonatorul pentru frigider si camera

Igienizator pentru Aer, Apa, Carne, Legume si Fructe, TR-YCA

Hrana umana este tot mai contaminata cu hormoni, pesticide si alte substante chimice nocive pentru organism. Va propunem insa o solutie de eliminare a acestor substante, cu ajutorul unui aparat care foloseste proprietatile unui element natural – Igienizatorul TIENS pentru carne, legume si fructe. Este un dispozitiv care produce ozon, adecvat pentru igienizarea alimentelor si apei, dar si pentru purificarea aerului din locuintele si birourile noastre, prin distrugerea bacteriilor, ciupercilor si acarienilor.

DESCRIERE

Alimentele noastre de baza, precum carnea, pestele, legumele si fructele sunt contaminate cu pesticide, ingrasaminte si alte substante chimice nocive. Desi fara efecte detectabile pe termen scurt, acestea ne distrug incet dar sigur sistemul imunitar, cu efecte devastatoare asupra sanatatii, care pot fi transmise pe cale genetica chiar si generatiilor viitoare. O locuinta recent renovata, de exemplu, este o sursa puternica de formaldehide si alti vapori toxici. Vesela, biberoanele si jucariile copiilor sunt terenuri fertile pentru dezvoltarea bacteriilor.

Confruntandu-ne zilnic cu riscuri pe care, aparent, nu avem cum sa le eliminam de la nivel individual, cum ne mai putem asigura un stil de viata sanatos?

OZONUL (O3)
Ozonul este un gaz natural puternic oxidant, care are capacitatea de a distruge rapid structura biologica a bacteriilor, virusurilor si altor microorganisme. Al treilea atom de oxigen din formula chimica a ozonului este chiar cel care ii asigura capacitatea crescuta de reactie. Ozonul descompune rapid, prin oxidare, bacteriile, virusurile, mucegaiul, ciupercile si sursele organice sau anorganice de mirosuri persistente.


OZONATORUL TIENS PENTRU FRIGIDER SI CAMERA

Aveti probleme cu mirosurile neplacute din frigider, dulapul cu pantofi, sifonier sau toaleta? Eliminati-le cu ozonatorul TIENS pentru frigider si camera! Aparatul se foloseste de puternicul mecanism de oxidare al ozonului pentru indepartarea mirosurilor neplacute, dezinfectare si pastrarea prospetimii alimentelor.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ozonatorul TIENS pentru frigider si camera este un aparat modern, mic, portabil si usor de folosit, care integreaza principiile biotehnologiei, electronicii si mecanicii, folosind sisteme inteligente pe baza unui singur cip pentru a aduce cu succes ozonul (O3) in viata cotidiana. Aparatul foloseste proprietatile unice ale ozonului si poate elimina mirosurile organice si anorganice din casa, de exemplu din frigider, dulapul cu pantofi, sifonier si toaleta. Nu acopera mirosurile neplacute, precum odorizantele traditionale, ci le elimina. In plus, cand este pus in frigider, prelungeste durata prospetimii alimentelor, elimina bacteriile si actioneaza ca un antifungic. Aparatul este echipat cu trei moduri dedicate diferite

Apple Google Store iTunes Google Play