Acest anunt nu este activ

Big Set Waterplay Beach Party

119 RON
Valabil din 07.10.2016 16:18:39
Descriere

PRET PROMO 119 RON / redus de la 208 RON.

Cod produs: 55104
Set WaterPlay Beach Party de la Big. Setul este in forma unei genti - o deschizi si poate incepe distractia! Usor de montat, contine turbina mobila, 2 barcute, 1 jet-ski, 1 vehicul si 6 figurile.

Cu acest minunat set WaterPlay cei mici nu o sa piarda distractia oriunde s-ar afla, acasa sau chiar si la bunici. Setul WaterPlay Beach Set de la Big contine manere, care fac transportarea si montarea foarte usoara - oriunde.

Sistemul de joaca contine toate elementele adorate de cei micuti: apa, vehicule si seturi de constructii. Apa poate fi controlata in orice directie, in felul acesta putem invata sa cream curenti de apa. Jetski -ul contine mecanism cu cheita, trage de cheita, iar aceasta va merge pe apa.

Aditional, setul WaterPlay Beach Party contine zone, unde micutii constructori pot trece la treaba si sa se distreze. Cuburile, podurile si figurinele incluse in set ajuta la re-crearea scenariilor de joaca din nou, si din nou.. stimuland imaginatia micutilor.

Setul contine un pod pentru masini, un bar de plaja cu mobilier si palmieri, 2 barcute, 1 aqua scooter jetski, 1 masinuta beach buggy si 6 figurine. Contine si autocolante de plaja Beach Party.

Varsta recomandata: +3 ani.

Dimensiuni produs - deschis: lung. 115 cm x lat. 50 cm x inalt. 18 cm

Apple Google Store iTunes Google Play