Stoloni Capsuni Alba

1 RON
Valabil din 21.10.2016 01:00:36
Descriere

Stoloni Capsuni Alba

Apreciere generala: Este un soi sugerat pentru toate tipurile de culturi: tunel, solar, camp liber, gradina, hidrocultura, Grodan, etc. Pastrare buna dupa recoltare, rezistenta mare la transport, fructe conice, uniforme, perfecte. Alba este raspandit si apreciat in multe tari europene.

Tip de planta: este viguroasa si productiva, cu frunze mari. Alba este un soi de capsuni adaptat la conditiile climatice continentale, in zonele ploioase este recomandat cultivarea in spatii protejate.

Inflorire si perioada de recoltare: florile au o coroana mare si sunt numeroase, cu polen viabil, parfum puternic.

Fructul: de dimensiuni mari (media peste 25 gr.), cu forma lunga conica, consistenta este medie, culoarea exterioara este un rosu stralucitor cu o pulpa de culoare rosie. Alba are excelente caracteristici organoleptice, cu o buna perioada de pastrare. Cu un randament ridicat de fructificare.

Productivitate: o plantare timpurie este indicat. Alba prefera un sol bine drenat, dar nici prea nisipos, cu brazde (biloni) ridicate.

Avand in vedere marimea mare a fructelor este usor de cules. Media de productie pe planta este de 1,20 kg. in conditii optime de cultivare.

Puncte forte: productivitate foarte mare, fructe uniforme, frumoase, marimea fructelor: EXTRA, cu o aroma placuta. Un soi adevarat pentru culturile comerciale de capsuni.

Cine doreste poate vizita plantatia din imagini

Ofer si rog seriozitate

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
Apple Google Store iTunes Google Play